CSV Apeldoorn O17 en Flevo Boys O17 eerste finalisten op zomertoernooi Be Quick’28

CSV Apeldoorn O17 en Flevo Boys O17 eerste finalisten op zomertoernooi Be Quick’28

Zwolle – De eerste twee weken zitten er op van de Financiële Alliantie zomertoernooi bij BeQuick’28. Ondanks het extreem warme weer hebben wij bijna alle wedstrijden kunnen spelen, mede dankzij de hulp van onze buurman vv Berkum.

Be Quick’28 organiseert het zomertoernooi voor de 9e keer, en het toernooi is bedoeld ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Veel bekende verenigingen uit Zwolle en de regio doen al jaren mee aan dit prestigieuze zomertoernooi.

Inmiddels zijn bij de O17-1 de eerste beslissingen gevallen. CSV Apeldoorn O17 is winnaar geworden in poule B1 met drie knappe overwinningen op Olde Veste’54 (6-4), SVI (2-1) en Urk (4-2). In poule B2 is Flevo Boys O17 geplaatst voor de finales. Be Quick’28 O17 kan ze nog achterhalen, maar als dat gebeurt, gaan ze met 3 gespeeld 7 punten als beste nummer 2 door.  Bij verlies of een gelijkspel van Be Quick’28 O17 plaatst Urk O17 zich voor de finales.

In poule B3 is het razend spannend, WVF O17 en Berkum O17 gaan in een rechtstreeks duel uitmaken wie er naar de finales gaat. Berkum O17 heeft voldoende aan een gelijkspel.

In de strijd om de verenigingsprijs gaat CSV Apeldoorn aan de leiding.

Deze week worden de laatste poulewedstrijden gespeeld, en zullen alle finalisten bekend zijn. Vrijdagavond 5 juli zijn de finales bij de O17. Zaterdag 6 juli zijn de finale wedstrijden van de O13, O15 en O19.

Wij zien u graag de komende finaleweek op ons sportpark om naar de laatste voetbalwedstrijden te kijken voor de vakanties.

De standen zijn terug te vinden op onze toernooiwebsite www.definancielealliantiezomertoernooi.nl

Artikel delen: