Overige Politieberichten

Politiemensen zagen donderdagmiddag dat een man op de Zuiderzeestraatweg vermoedelijk drugs overhandigde aan een jongen en een meisje op een scooter. Ze werden aangehouden en verklaarden drugs te hebben gekocht. De verkoper, 26 jaar uit Zwolle,  werd even later in de Schoolstraat aangehouden. Hij had 6 wikkels coke bij zich. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.

Donderdagavond 10 april werd gemeld dat er op de Billitonstraat een man zou fietsen, die een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich had. De man werd door politiemensen op de Dobbe aangetroffen. Bij staande houding kwam bij de fouillering een balletjespistool te voorschijn. De verdachte, 22 jaar uit Zwolle, is hierop aangehouden.

Donderdagavond 10 april werd in een winkel aan de Rieteweg een 47-jarige man uit Zwolle aangehouden voor diefstal een set overgangskoppelingen. De man wilde de winkel via de ingang verlaten, hierbij gingen de detectiepoortjes af. Er is proces-verbaal tegen de man opgemaakt.

Donderdagmorgen 10 april werd gemeld dat er in een winkel aan het Klein Grachtje een vrouw was aangehouden voor diefstal van een blikje bier. De vrouw, 47 jaar uit Zwolle,  werd overgebracht naar het bureau. Door de winkel is een ontzegging uitgereikt. De vrouw heeft de diefstal bekend. Ze kreeg een dagvaarding. Het bleek dat zij nog 7 dagen hechtenis had open staan. Hiervoor is zij aangehouden en ingesloten.

 

Artikel delen:

Reageer