Drie nominaties voor Meester Willem Bartjensprijs

Kroegbaas Theo Dragt van de Tagrijn, Hip hop fenomeen OpgeZwolle en het kinderevenement LEGOWORLD in de IJsselhallen. De vakjury, bestaande uit Peter Kappel, Ronald van Vliet en Wim Waanders, heeft dit jaar Theo Dragt, OpgeZwolle en LEGOWORLD genomineerd voor de Meester Willem Bartjensprijs. Afgelopen jaar hebben deze drie de stad Zwolle op een bijzondere wijze gepromoot. Erben Wennemars won de Bartjensprijs in 2007.

De Meester Willem Bartjensprijs is een initiatief van RBT Vechtdal IJsseldelta ondersteund door de Stentor. Uit een lijst met potentiële kandidaten heeft de vakjury de drie beste kandidaten gekozen. Theo Dragt, een ambassadeur van de Zwolse horeca. Gastvrij, hoffelijk en niet gevoelig voor de waan van de dag. Zijn café De Tagrijn ademt in alles uit dat de klant koning is. Bovendien zijn de whisky en de rode wijn van een hoog niveau. OpgeZwolle, de naam zegt het al.De absolute top op het gebied van hiphopmuziek zetelt in Zwolle. In het hele land en vooral onder jongeren is dit trio bijzonder populair. In de vele tientallen recensies wordt steevast gemeld dat Opgezwolle uit Zwolle komt. LEGOWORLD, vanuit heel Nederland komen ouders en kinderen af op het evenement LEGOWORLD. Daarmee hebben de IJsselhallen Zwolle hoger op de evenementenkaart gezet. Bovendien is LEGOWORLD de bekroning van de wederopstanding van het evenementencomplex.

Stemmen

Laat uw stem gelden. Wie van deze drie genomineerden heeft Zwolle het meest op de kaart gezet. En verdient daarmee de Meester Willem Bartjensprijs. U kunt stemmen op www.destentor.nl. En zelfs op de dag van de uitreiking kunt u tot 14:00 uur in de VVV winkel tijdens de Dag van de VVV uw stem uitbrengen. De prijs, een bronzen beeld van Meester Willem Bartjens, wordt op zaterdag 19 april 2008 om 16:30 uur in de Burgerzaal van het Stadhuis, Kerkplein 15 in Zwolle uitgereikt door wethouder Knol.

Artikel delen:

Reageer