Proef, beleef en krijg Zin in Zwolle

Op zaterdag 19 april is het zover! Iedereen krijgt Zin in Zwolle! RBT Vechtdal-IJsseldelta organiseert in samenwerking met Stichting Evenementen Support Zwolle de aftrap van het toeristische seizoen en het evenementenseizoen.

Onder de noemer “Dag van de VVV” vinden van 10.00 – 18.30 uur in de VVV-winkel, de hal van het stadhuis en bij een aantal VVV – leden op locatie leuke, lekkere, bijzondere en aantrekkelijke activiteiten plaats. Tevens zal deze dag vanaf 16.30 uur de Meester Willem Bartjensprijs worden uitgereikt door Wethouder Knol in de Burgerzaal van het stadhuis. “Op de Dag van de VVV zullen we laten zien dat we de titel “Hoofdstad van de Smaak” waardig zijn.” U kunt genieten van een Zwolse proeverij.

In de VVV winkel presenteren Zwolse ondernemers hun lekkernijen en specialiteiten.Om de stad te beleven en de sfeer te proeven kunt u deelnemen aan een gratis stadswandeling o.l.v. een VVV – gids. Ook kunt u tegen een gereduceerd tarief een rondvaart maken en theater de Spiegel heeft voor deze dag speciaal een rondleiding georganiseerd. Geïnteresseerden kunnen hiervoor reserveren of meer informatie opvragen via tel. 0900-1122375. Als u verzekerd wilt zijn van deelname, reserveer dan tijdig want vol = vol! Max. 2 personen per aanmelding. Ook zijn er tal van andere activiteiten te beleven in de VVV – winkel en de hal van het stadhuis en op verschillende locaties in de stad. Verschillende Zwolse evenementenorganisatoren zullen hun evenementen op een leuke manier presenteren. De eerste 300 bezoekers ontvangen tegen inlevering van de bon uit de Peperbus een proef en beleef pakket.

Kinderwereld

De dag van de VVV is ook voor kinderen een leuke en gezellige dag met deelnemers als bijvoorbeeld LEGOWORLD en Zwolfje (de mascotte van FC Zwolle.) Er zijn clowns aanwezig, er kan heerlijk genoten worden van kinderliedjes in de Celeplein – hoek. En het Sinterklaasmuseum bakt voor deze dag speciaal Zwolse pepernoten.

Artikel delen:

Reageer