Speciaalbier- en wijnfestival komt er weer aan - Foto: Jeroen Schaaphok
Foto: Jeroen Schaaphok

Speciaalbier- en wijnfestival komt er weer aan

Zwolle – Kannen & Kruiken komt voor een tweede editie weer naar Zwolle. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli kan men genieten van verschillende dranken in het Ter Pelkwijkpark.

Zowel voor kenners als beginnende bier- of wijndrinkers zijn volop nieuwe smaken te ontdekken dankzij het grote aanbod wijnen en bieren. Volgens de organistie geven gerechten uit mobiele keukens en live muziek sfeer aan het park.

Ambachtelijke bierbrouwers brengen een weekend lang hun bieren aan de man. “Bierkenners komen flink aan hun trekken bij het ruime assortiment, ook voor de beginnende bierdrinkers valt er veel te winnen” , aldus de organisatie. De biermeester vertelt uitgebreid over de verschillende smaken.

Het assortiment van wijnen weet de kenner uit te dagen. Naast het vaste assortiment worden er wisselende specials geschonken onder de toonbank. Het Ter Pelkwijkpark wordt gevuld met live muziek van singer-songwriters, live bands en DJ’s. Mobiele keukens verzamelen zich om de fijnproevers van lekkernijen te voorzien, van borrelplanken en tapas tot luxe kroket.

Artikel delen: