Spelers krijgen bij winst vakantie aangeboden

FC Zwolle zal vrijdagavond zeer gemotiveerd aan de aftrap staan voor het duel met FC Emmen. De spelers kunnen zich bij een overwinning definitief plaatsen voor de tweede ronde van de play-offs en men krijgt daarbij ook een vakantie aangeboden.

De belangen voor FC Zwolle zijn groot maar ook de tegenstander FC Emmen is, gezien de kansen op een play-off plaats, bijna verplicht om een overwinning te boeken. De ploeg uit Drenthe wist de afgelopen dertien onderlingen confrontaties echter niet winnend af te sluiten. De laatste confrontatie eindigde in een 0-1 overwinning voor FC Zwolle, door een treffer van de Portugese aanvaller Tozé. Jan Everse was zeer duidelijk in zijn voorbeschouwing op het duel met FC Emmen.”We moeten die wedstrijd gewoon winnen omdat we dan weer wat vertrouwen krijgen.”

“We hebben tot vier wedstrijden voor het einde meegespeeld voor de titel. Dat is prima, maar je merkt nu wel dat sommige jongens fysiek gezien aan het einde van hun latijn zijn. Dat is ook niet zo gek, jongens als Moisander, Boer en Reijnen hebben bijna geen wedstrijd gemist. Daarom de keuze voor een rustige week, als het tegen Emmen goed afloopt”, aldus de trainer van FC Zwolle tegenover De Stentor.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Schema play-offs 2008
  1e ronde:
  wed. A: nummer 6 JL – nummer 9 JL
  wed. B: nummer 8 JL – nummer 7 JL

  2e ronde:
  wed. C: winnaar wed. A – nummer 17 Ere.
  wed. D: nummer 5 JL – nummer 2 JL
  wed. E: nummer 4 JL – nummer 3 JL
  wed. F: winnaar wed. B – nummer 16 Ere.

  3e ronde:
  wed. G: winnaar wed. C – winnaar wed. D
  wed. H: winnaar wed. E – winnaar wed. F

  winnaar wed. G H naar Eredivisie 2008-2009


  ⚠️ Meld

 2. Staat genoteerd, ga vast nog een thuiswedstrijdje kijken. En de FC speelt er dit jaar meer dan 1! Thanks en welterusten alvast!


  ⚠️ Meld

Reageer