Iliass Bel Hassani nieuwe aanwinst PEC Zwolle - Foto: PEC Zwolle
Foto: PEC Zwolle

Iliass Bel Hassani nieuwe aanwinst PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle heeft in de vorm van Iliass Bel Hassani een nieuwe speler aangetrokken. De in Rotterdam geboren aanvallende middenvelder heeft in Overijssel een contract getekend voor de duur van 2 seizoenen, met een optie voor nog een jaar.

Bel Hassani is afkomstig van AZ, dat hem de tweede seizoenshelft van de afgelopen jaargang uitleende aan FC Groningen. Daarvoor stond de speler 3,5 jaar onder contract bij Heracles Almelo, dat toen nog onder leiding stond van de huidige coach van PEC Zwolle John Stegeman.

Iliass Bel Hassani: ,,Het doet me oprecht goed dat ik bij PEC Zwolle mijn carrière kan voortzetten. Deze club staat in mijn ogen al jaren voor verzorgd, aanvallend voetbal. Dat past goed bij mij. Ik ga er vol voor om het komende seizoen een bijdrage te leveren aan de successen van deze ploeg. Voor nu wil ik zo snel mogelijk aanhaken bij de selectie en ik kan niet wachten om weer binnen de lijnen te staan.”

Technisch manager Mike Willems reageert: ,,Wij zijn op zoek gegaan naar een creatieve, aanvallend ingestelde speler met ervaring in de Eredivisie. Zodoende zijn we al snel bij Iliass uitgekomen. Het is een speler waar altijd veel dreiging vanuit gaat. De afgelopen jaren heeft hij zijn sporen verdiend bij drie clubs in de Eredivisie. Ik ben blij dat Iliass nu voor PEC Zwolle heeft gekozen en samen gaan we voor een mooie periode bij de club.”

Artikel delen: