PEC Zwolle wint ook tweede oefenwedstrijd

PEC Zwolle wint ook tweede oefenwedstrijd

Zwolle – PEC Zwolle heeft dinsdagavond ook de tweede oefenwedstrijd gewonnen. PEC Zwolle startte de eerste helft met Zetterer, Bajselmani, Doué, Reijnen, Paal, Leemans, Quispel, Van Duinen, Westerman, Thy en Reijnders.

PEC Zwolle trad dinsdagavond aan tegen VV Hattem, in de tweede minuut van de wedstrijd was het al raak, Leenmans schoot de 0-1 op het scorebord na een vrije trap. Een kwartier later maakte Reijnders de 0-2, doelman van VV Hattem werkte de bal slecht weg. PEC Zwolle had vele kansen maar wist deze niet te benutten, uiteindelijk lukte het de spits van Duinen wel om de 0-3 te maken.

Na rust was doelman Zetterer de enige speler die niet gewisseld werd, Van Polen, Dekker, De Bert, Prljic, Hamer, Van den Belt, Clement, Van Crooij, Flemming en Elbers waren de spelers die het in de tweede helft mochten laten zien.

Flemming wist in de tweede helft het doel van de tegenstander vlot te vinden, de aanvaller kreeg de bal tegen zijn arm en werke de bal in het doel, helaas voor Flemming werd dit doelpunt afgekeurd. Ook de paal van het doel werd regelmatig gevonden, zo belande de bal tegen de lat nadat Van Polen, van den Belt en Flemming een poging waagden. Gelukkig voor Flemming kreeg hij een fraaie voorzet via Clement en scoorde de 0-4.

Flemming had de smaak te pakken, uiteindelijk maakte hij ook de 0-5, 0-6, 0-7 en de 0-8. Deze score, 0-8, was dan ook de eindstand. De volgende oefenwedstrijd is vrijdag 5 juli om 19:00 uur op sportpark De Pampert in Coevoerden tegen FC Emmen.

Artikel delen: