Generation Classics Party wederom groot succes

Zaterdagavond werd in de Zwolse WRZV hallen een nieuwe editie van het succesvolle Generation Classics Party gehouden. Met een kleine 1000 bezoekers was hiermee het 70- 80- en 90’s party van Zwolle tot de laatste ticket verkocht.

De temperatuur liep zaterdagavond rond middennacht hoog op in de WRZV hallen, 1000 bezoekers waarvan de meeste volgens de dress code gekleed in het zwart of roze, opzwepende dance classics en een aantal acts waaronder de look a like van Boney M maakten het feest geheel compleet.


Dress code: pink and black


Ook de Kapsters waren aanwezig

 

Foto’s van deze avond nu online -> klik.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. kaarten
  Geerlings had vrijkaarten genoeg ;D Bedankt! Ook namens Herman, Liselot, Ruben, Mark, Lisa, Eva en Susan bedankt voor de vrijkaarten! En natuurlijk namens mijn collega’s Joop er Erwin!


  ⚠️ Meld

 2. Toch niet Joop en Erwin W.? 😀 Ach, zo lijkt het tenminste nog wat, 17,50 Euro is ook wel aardig wat voor een kaartje 🙁
  Susan 😮


  ⚠️ Meld

 3. Strak gefotografeerd maar weer…..
  Goeie pics Pedro, zoals we van je gewend zijn 😉 Grappig dat je er zelf ook nog ff opstaat. Duurt wel even trouwens al die foute combi’s….dat dan weer wel. Erwin & Martin: leuk!
  Alleen Dennis maar van “De kabel” 😮 De hele kabel & aanhang kreeg toch altijd gratis kaartjes?

  Sta jij er ook nog op Jasper B?


  ⚠️ Meld

 4. foto’s
  Hey Pedro, leuke foto’s van een super leuke en gezellige avond! Maar….waar is de foto die je van mij en mijn vriendin hebt gemaakt….?…. :'(….was zo benieuwd….en nu staat onze foto er niet tussen….plaats je nog meer foto’s van deze avond?

  =============

  Check de link onder het bericht!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.