Hardrijders bekeurd

Op de Hasselterweg werd zaterdag het rijbewijs ingevorderd van een 27-jarige motorrijder uit Zwolle. Deze man reed met een gecorrigeerde snelheid van 133 km/u. Ook in zijn geval werd er proces-verbaal opgemaakt.

Op de Hermelenweg werd vrijdagavond 11 april het rijbewijs ingevorderd van een 44-jarige automobilist uit Sleen. De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 120 km/u in plaats van de toegestane 60 km/u. Hij ontving tevens een proces-verbaal. Op dezelfde weg werd het rijbewijs ingevorderd van een 44-jarige man uit Drachten. Hij reed met een gecorrigeerde snelheid van 119 km/u. Ook hij ontving daarvoor een proces-verbaal.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Ik vind die snelheden op de Hermelenweg een stuk kwalijker dan op de Hasselterweg, waar geen fietsers/voetgangers mogen komen. Maar dat zijn weer onbenullige snelheidsovertredingen. Ik moet er niet aan denken dat er een keer ’s avonds zo’n idioot mij voorbij komt sjezen terwijl ik op m’n fietsie op weg ben naar huis/andere bestemming.


  ⚠️ Meld

 2. Nou is 60 km op de Hermelenweg eigenlijk niet normaal.Het is een kilometers lange overzichtelijke weg zonder kruizingen.Normaal zou het zijn er een fietspad langs te leggen en niet met een streepje op de weg aangeven.


  ⚠️ Meld

 3. Ook best maar zolang dat fietspad en dat streepje er niet ligt vind ik zéker 120 km/h gewoon te idioot voor woorden. Ga dan een paar meter verderop rijden, daar mag je wel 100 (of 120?) kilometer per uur rijden.


  ⚠️ Meld

 4. Auto’s en http://www.depers.nl
  @ tjalling: jij bent wel van “alle auto’s in de hens?” 8)

  PS
  Nu 3fm Robby Munz met fragmenten van zijn interview met gebleekte Geert. Van vrijdag………Hij had weer bijna afgebeld, omdat er nogal een kritisch . Bizar gesprek te zien op http://www.depers.nl vanaf vanavond. Heel veel vragen gesteld; helft niet beantwoord.

  Wie doet je haar: ga zijn naam niet noemen (kapper is in DWDD geweest!! Bij Jakhals-Frank…..). Geert: te gevaarlijk….Ook geen merk waterstofperoxidenaam?
  Verhaaltje over dat ie er al 20 jaar komt. Sommigen: dat heb je gedaan om op te vallen, maar hij heeft het al 20 jaar.
  Yolante: relatie? wordt niet onderhouden
  Hopelijk is er ook nog een interessante vraag gesteld…….. 😮

  Vanavond ook bij P&W


  ⚠️ Meld

Reageer