Zwollenaar zwaar gewond aan Palestrinalaan

Op zondag 13 april 2008, rond 02.25 uur, werd een zwaar gewonde man aangetroffen op de Palestrinalaan nabij autobox nummer 32 bij de James Last – flat. Het betrof een 28 jarige inwoner uit Zwolle. Het slachtoffer was ernstig gewond aan zijn gezicht en hoofd. Uit diverse wonden bloedde hij stevig. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Hier is hij opgenomen en geplaatst op de ic. De politie wil graag in contact komen met getuigen die in de tijd gelegen tussen van zaterdag 12 april 2008 17.15 uur en zondag 13 april 02.25 uur op de Palestrinalaan ter hoogte van de autoboxen bij de James Last – flat iets vreemds of bijzonders hebben gezien. Zij kunnen hierover telefonisch contact opnemen met de politie 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Lokatie
  Misschien handig om ook de lokatie van de auto boxen te geven…. want de palatrinalaan heeft van voor tot achter autoboxen.

  =========

  Terechte vraag. Er is een verzoek om een nadere locatie gevraagd.
  Dit is nu in het bericht vermeld!


  Maak melding

 2. Sooo, dat is schrikken. Benieuwd naar de exacte plek idd.
  Mooi site Peter; gastenboek is net nieuw?

  ===========

  Graag on-topic bij deze getuigenoproep a.u.b. !


  Maak melding

 3. Geen getuigeninfo, toch was vorige bericht on-topic Admin: Duidelijker had je het niet aan kunnen geven!

  ============

  Moest daarvoor wel even richting plaats delict, maar dat loont nu de (exclusieve) moeite.

  ============

  Hoe is het NU met de man?

  ============

  Geen idee…


  Maak melding

 4. Tsja, de palestrinalaan. Ik vind het nog steeds raar dat er daar niets gebeurt qua herstructurering. Drugs en geweld en heel veel vandalisme blijft een (steeds groter wordend) probleem in de grote flats.


  Maak melding

 5. @ Dezzenaar: Heb ik ook van meerdere personen gehoord, terwijl het elders in Holtenbronx zo goed gaat 🙁 Vroeger kwam ik er nog wel eens in de buurt, nu niet meer.


  Maak melding

 6. Gewonde man gevonden….
  Woon al jaren met veel plezier aan de palestrinalaan.
  En had voor ik er kwam wonen ook mijn vraagtekens bij de buurt…
  Nu drie jaar later kan ik gerust zeggen dat het een fijne buurt is…..
  Ik fiets dagelijks savonds laat over de palestrinalaan..en heb nog nooit iets meegemaakt….
  Dit had overal kunnen gebeuren er wonen nou eenmaal een boel mensen op elkaar dus procentueel zal er wel niet vaker wat gebeuren dan op de bv op de spiekerbrink waar veel minder mensen wonen.


  Maak melding

 7. Nou mijn tijd in de Bachlaan (2005) is mij anders wel bij gebleven, overvallen, mishandelingen, junkies (incl soepbus op de hoek) en een moord! En als ik de berichten zo bij houdt over de palestrinalaan is het daar nog erger…ach als je er woont zal je er wel een beetje je ogen voor sluiten denk ik.


  Maak melding

 8. en trouwens, hoe goed gaat het eigenlijk in holtenbroek? Is er eergisteren aan de beethovenlaan niet nog iemand in zn zij gestoken door een gek die om geld vroeg? Is het dan niet zo dat er nog steeds groepen alcoholisten en junks rondhangen bij het winkelcentrum? Het ziet er allemaal mooi uit, maar wordt er ook wat gedaan aan de werkelijk bron van de problemen?….afval gooit zichzelf niet op straat, graffiti spuit zichzelf niet, overlast veroorzaakt zichzelf niet maar is afkomstig van menselijk wangedrag…slopen en herbouwen, het kost wat en je krijgt er wat voor terug, maar kan je al dat geld niet beter in de mensen zelf pompen?????


  Maak melding

 9. Die flats staan op een zeer mooie locatie, mooi voor projectontwikkelaars vooral.
  Als je die hun gang laat gaan staan er over 5 jaar leuke(koop)woningen van 3 ton of meer voor mensen uit het westen die lekker rustig willen wonen in het oosten des lands.
  Het skorum geef je gewoon een urgentieverklaring zodat ze straks allemaal naast mij wonen in de Diezerpoort.
  Zo wordt Holtenbroek vanzelf weer die prachtwijk zoals die was toen ik er geboren ben.


  Maak melding

Reageer