Let op: Deze zomer veel prikposten in Zwolle gesloten - Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Let op: Deze zomer veel prikposten in Zwolle gesloten

Zwolle – Isala heeft aangekondigd deze zomer een aantal prikposten in Zwolle te sluiten. Op deze externe prikposten verdeeld over een aantal wijken in Zwolle is het normaal gesproken mogelijk om bloed te prikken. Hierdoor hoeven de inwoners van Zwolle niet voor bloedafname naar het ziekenhuis.

De sluiting heeft te maken met het feit dat een groot deel van de Zwollenaren in de zomervakantie elders van hun rust geniet. Het is door de tijdelijke leegstroom van de stad rustiger op de prikposten. Ook verpleegkundig personeel geniet van hun welverdiende vakantie, en door samenloop van beide factoren zullen er posten tijdelijk gesloten worden.

In de periode van 15 juli tot en met 25 augustus zijn van de elf externe prikposten in Zwolle maar liefst vijf gesloten. De posten waar u in deze periode wel kunt bloedprikken zijn: Gezondheidshuis Stadshagen, Arcadia, Nieuwe Haven, De Trommel, de Rivierenhof en Havezate. Ook zijn de prikposten in het ziekenhuis zijn ook geopend.

De prikposten in Berkumstede, de Esdoorn, Fermate, Wijkcentrum SIO en Huisartsenpraktijk Blanker en Thiele zijn in deze periode gesloten. Klik hier voor actuele openingstijden van alle prikposten en meer informatie.

Artikel delen: