OR Zwolle nodigt 7 OR’s van grote bedrijven uit

De Ondernemingsraad van de gemeente Zwolle ontmoet maandag 14 april in Dalfsen de Ondernemingsraden van zeven grote Zwolse organisaties en bedrijven. Het gaat om de Isala klinieken, ROC Deltion, Christelijke Hogeschool Windesheim, Scania, Electrabel Nederland, Provincie Overijssel en Waterschap Groot Salland. De bijeenkomst is een initiatief van de OR van Zwolle in het kader van de gemeentelijke campagne ‘Samen maken we de Stad’.

De Ondernemingsraad Zwolle wil graag kennis en ervaring uitwisselen met de OR’s van de zeven ondernemingen. Het gaat daarbij om de organisatie van de medezeggenschap, het raadplegen van de achterban en het contact met de bestuurder. De OR van de gemeente Zwolle streeft ernaar vaker met het bedrijfsleven om tafel te zitten.

De campagne Samen maken we de Stad is in 2007 van start gegaan en heeft als doel zoveel mogelijk in contact te treden met belangrijke externe partners (bedrijven en instellingen) in de stad. Dit heeft ondertussen geleid tot diverse vormen van het uitwisselen van ervaring en kennis tussen de gemeente en het bedrijfsleven.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer