PEC Zwolle speelt gelijk tegen FC Emmen

PEC Zwolle speelt gelijk tegen FC Emmen

Zwolle – Vrijdagavond heeft PEC Zwolle tegen FC Emmen in een vriendschappelijke oefenwedstrijd 1-1 gelijkgespeeld.

De eerste 30 minuten was PEC sterker dan de Emmenaren en hadden ze weinig te vrezen in Coevorden. Na dat half uur moest doelman Mous toch aan het werk toen Emmen een serieuze kans op een doelpunt kreeg. De blauwvingers counterde deze kans, Westerman deed een poging tot scoren, maar keeper Matthias Hamrol kon nog redden. In de 32 minuut probeert Zian Flemming de openingstreffer te maken, ook zonder resultaat.

Stegeman begon de tweede helft met vijf wissels. Na de eerste minuut was het dan toch raak. Stanley Elbers wist Hamrol te passeren en maakt het eerste doelpunt. Lang duurde de voorsprong niet, vijf minuten later kwam de gelijkmaker. Kolar zorgde voor de 1-1.

Een vervelend momentje voor Mike van Duinen. Hij raakte geblesseerd bij een duel en moest door de verzorgers van het veld geholpen worden.

Zaterdag 6 juli is vanaf 13:00 uur de open dag van PEC Zwolle. De volgende wedstrijd is een oefenwedstrijd tegen het Griekse PAOK Saloniki, op dinsdag 9 juli op Sportpark Hulsterlanden in Nieuwleusen.

Artikel delen: