Seizoenkaarthouders FC Zwolle gratis naar wedstrijd

Zwolle – Op 1 mei aanstaande (Hemelvaartsdag) speelt FC Zwolle om 14.30 uur de eerste wedstrijd voor de Jupiler Play-Offs. Tijdens deze thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch hebben de huidige seizoenkaarthouders van FC Zwolle gratis toegang.   

FC Zwolle wil met dit gebaar de seizoenkaarthouders bedanken voor het begrip dat ze gedurende het hele seizoen hebben opgebracht voor de tijdelijke situatie. Het is tevens een bedankje voor de steun die de supporters hebben gegeven, waardoor FC Zwolle met een vierde plaats beter heeft gepresteerd dan aan het begin van het seizoen voor mogelijk werd gehouden. FC Zwolle heeft dit seizoen als zeer bijzonder ervaren door de bouw van het nieuwe stadion en de betrokkenheid van de supporters hierbij. FC Zwolle hoopt op de steun van de supporters tijdens de Jupiler Play-Offs. “Want we willen aan dit bijzondere seizoen een prachtig einde geven!”

Artikel delen:
Reacties 10
  1. Zoiets was toch al vaker gratis voor seizoenkaarthouders? Vind het ook logisch, maar heb ik nu wel of niet een clubcard nodig voor een kaartje?

    Afkoop is toch alleen bij Katholieken?


    Maak melding

  2. Bedankt ZK: wel een beetje vreemd dat mijn medebezoeker seizoenkaarthouder is (dus gratis mag) en voor mij naar de sigarenboer moet met zijn clubcard. Ach, heeft ie vast wel voor me over 😉


    Maak melding

Reageer