PEC Zwolle speelt gelijk tegen Griekse landskampioen PAOK Saloniki

PEC Zwolle speelt gelijk tegen Griekse landskampioen PAOK Saloniki

Zwolle – PEC Zwolle speelt gelijk tegen de landskampioen van Griekenland, PAOK Saloniki. In de eerste minuut weet PAOK Saloniki meteen op 1-0 voorsprong te komen. Door een ongelukkige actie speelt Zetterer de bal zo naar de tegenstander, welke daarvan meteen profiteert. Het was voor Zetterer niet zo’n beste avond onder de lat. Nadat Zwolle nog wat kansjes kreeg, moest Zetterer weer aan de bak. Hij weet de 0-2 niet tegen te houden.

In de 36e minuut keren de kansen voor PEC. Op aangeven van Hamer weet nieuweling Johnsen de bal tussen de latten te koppen. Met een stand van 1-2 gaan de heren in Nieuwleusen de kleedkamers in.

Na rust stuurt Stegeman dezelfde elf man het veld op. PAOK Saloniki wisselt tien van de elf spelers. In de 66e minuut krijgt Hamer de bal naar Thy en die scoort, het doelpunt wordt afgekeurd de Zwolse aanvaller staat buitenspel.

Verderop in de wedstrijd verliest één van de Grieken zijn geduld na een overtreding op Doué, de scheidsrechter trekt rood en de Grieken moeten met tien man verder. In de 81e minuut krijgt PEC een strafschop mee, nadat Huiberts omver is gelopen. Thy neemt deze in alle rust en knal de gelijkmaker erin. 2-2 is dan ook de eindstand van die oefenduel.

De volgende oefenwedstrijd zal dinsdag 16 juli zijn. Het Zwolse ZAC zal het opnemen tegen PEC Zwolle op het Sportpark Jo van Marle. Er zal afgetrapt worden om 19:30 uur.

Artikel delen: