Anna Bouwman benoemd als adjunct-directeur Zwolse theaters - Foto: Christein van Hoffen
Foto: Christein van Hoffen

Anna Bouwman benoemd als adjunct-directeur Zwolse theaters

Zwolle – Per 1 juli is Anna Bouwman benoemd tot adjunct-directeur van Zwolse theaters. Zwolse theaters: twee theaters, Schouwburg Odeon en Theater de Spiegel, waar vernieuwing, creativiteit en service hoog in het vaandel staan. De theaters hebben een sterke verbindende rol binnen de culturele regio Zwolle. Anna Bouwman zal samen met directeur Rob Zuidema het artistieke profiel en bedrijfsvoering voor de organisatie verder vormgeven.

Bouwman over haar nieuwe functie: “Ik kijk ernaar uit om samen met Rob, onze mooie theaters nog toegankelijker te maken voor een steeds diverser en groter publiek. Het gaat goed met Zwolse theaters en we hebben heel veel ideeën om de verbinding met de stad en onze regio nog sterker te maken. Het afgelopen jaar hebben we al goede stappen gezet, na de zomer gaan we er volop mee aan de slag!”

In 2005 startte Bouwman de opleiding Fashion Branding. In brandmanagement vond zij haar passie en in haar carrière is zij haar pijlen gaan richten op Cultural Branding. Na gewerkt te hebben als Marketing Manager bij Credits Media, ging zij onder andere aan de slag als Brand Manager bij het Tropentheater, onderdeel van het Koninklijk Instituut voor de Tropen. Daarna werkte Bouwman als Senior Marketeer bij Stadsschouwburg Amsterdam. Sinds januari 2016 bekleedt zij de functie van Hoofd Marketing & Programmering bij Zwolse theaters.

Artikel delen: