Jonge fietser komt met been onder aanhanger

Zwolle – Op de Zwarteweg kwam op dinsdag 15 april rond 17.45 uur een 13-jarige fietser uit Zwolle te vallen. Hij is met waarschijnlijk een gekneusd been overgebracht naar het ziekenhuis.

Op het moment dat hij een andere fietser inhaalde werd hij zelf ingehaald door een auto met aanhanger. Vermoedelijk bleef zijn jas daarbij aan de aanhanger haken waardoor hij ten val kwam. Zijn been kwam daarbij onder het wiel van de aanhanger terecht. Omdat niet precies duidelijk is hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is de politie op zoek naar getuigen. Personen die iets van het ongeval gezien hebben worden daarom gevraagd contact op te nemen met het politieteam Zwolle-Centrum/Zuid via telefoonnummer 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Vele automobilisten hebben nog niet echt door wat een fietsstraat is.

  Aan de andere kant fietst daar ook veel schooljeugd die niet oplet. Veel mensen kijken bijvoorbeeld niet even over hun schouder voordat ze iemand gaan inhalen. ERG vervelend!


  ⚠️ Meld

 2. Tja die auto was natuurlijk helemaal verkeerd. Een fietser inhalen, als die fietser iemand anders inhaalt. Dat kan natuurlijk niet.

  Ik ga trouwens nooit meer met de auto over die fietsstraat, veels te smal en te langzaam.

  Maar tis wel prettig fietsen geworden daar.


  ⚠️ Meld

Reageer