Finales schoolvoetbal spannend tot aan het einde

Zwolle – Er zijn vandaag een aantal dromen in vervulling gegaan. Welke Zwolse jeugdige voetballer droomt er nou niet van om op het veld van FC Zwolle te mogen spelen?  Vanmiddag werden de finales van het schoolvoetbal gespeeld in het Oosterenk Stadion.

En alles leek dan ook op toekomstig profvoetbal. Een gevulde tribune, vooraf en achteraf de pers te woord staan, schreeuwende coaches langs de lijn, fotografen naast het veld, stewards die de veiligheid in de gaten hielden en penalty’s na een gelijkspel. Alle ingrediënten voor spannende finales dus. En gestreden werd er. Waar in sommige wedstrijden het niveauverschil er groot leek, wisten de coaches met goede wissels vaak de spanning weer in de wedstrijd terug te brengen. Toch moest er een winnaar komen: netjes het publiek bedanken na de finale en zelfs de beker aan de aanwezige pers tonen. Al met al een leuk einde van een veelbelovende voetbalmiddag. En de stadionspeaker wist de aanwezigen te vertellen, dat als het publiek de tribunes netjes achterliet, de kans groot was dat de finales van volgend jaar weer op dezelfde plek plaats mogen vinden.

Via ‘Lees verder’ meer foto’s…

 

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Haha Bertus, vast een voetballer van formaat; maar dat schoolvoetbal zal nog wel ff duren 😉

    @ Sig: alle scholen deden mee. Met meerdere teams vaak ook met jongens en meisjes. Dit waren de finale rondes van de poulewinnaars van 2 (of 3) woensdagen hiervoor. Een succes in het stadion van de FC!


    Maak melding

Reageer