Gewijzigde afvalinzameling met feestdagen

Zwolle – In verband met Koninginnedag, Hemelvaartsdag en Pinksteren is het afvalbrengstation van ROVA aan de Rijnlandstraat 2 in Zwolle op woensdag 30 april, donderdag 1 mei en maandag 12 mei gesloten. Dit betekent dat particulieren en bedrijven op deze dagen geen afval kunnen brengen.

Op Koninginnedag, Hemelvaartsdag en Pinksteren wordt er geen afval ingezameld in de gemeente Zwolle. Hierdoor vervalt de inzameling en wordt deze verplaatst.

De afvalinzameling van woensdag 30 april (Koninginnedag) wordt in heel Zwolle verplaatst naar dinsdag 29 april. Alleen de afvalinzameling in Assendorp wordt van woensdag 30 april (Koninginnedag) verplaatst naar vrijdag 2 mei.

De afvalinzameling van donderdag 1 mei (Hemelvaart) wordt verplaatst naar zaterdag 3 mei (dus later!)

LET OP! Gewijzigde inzameling Zwolle-Zuid (oostzijde) op vrijdag 2 mei.

Vanwege de gewijzigde inzameling geldt voor Zwolle-Zuid (oostzijde) dat de afvalinzameling van dinsdag 29 april wordt verplaatst naar zaterdag 26 april!

De afvalinzameling van maandag 12 mei (2e pinksterdag) wordt verplaatst naar zaterdag 10 mei.

Het kan voorkomen dat het huisvuil op een ander tijdstip wordt ingezameld dan men gewend is. ROVA vraagt men daarom de container op de dag van inzameling vóór 08.00 uur aan de straat neer te zetten.

Meer informatie over het aanbieden van afval vindt men in de afvalwijzer of op de website van ROVA, www.rova.nl. Voor vragen kan men terecht bij de klantenservice van ROVA, telefoonnummer (038) 427 37 77 of e-mail info@rova.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer