Herbenoeming CvdK Jansen in Overijssel

Zwolle – Mr. G.J. Jansen is door de Kroon herbenoemd als Commissaris van de Koningin voor de provincie Overijssel. Eerder spraken Provinciale Staten al hun waardering uit voor de wijze waarop Commissaris Jansen zijn functie in de afgelopen zes jaar heeft vervuld. Daarom hebben de Staten de minister van BZK geadviseerd om Jansen opnieuw te benoemen.

Commissaris van de Koningin Jansen werd namens de Staten gefeliciteerd door Statennestor de heer Van Dijk (SGP) en hij ontving een prachtige bos bloemen uit handen van vice-voorzitter de heer Hassink. Commissaris Jansen is blij met zijn herbenoeming: “Ik voel me thuis in de provincie Overijssel en ik voel me thuis in onze Provinciale Staten”.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. en de heren zullen na afloop wel even de bloemetjes buiten hebben gezet bij de librije van jonnie de boer want daar zie ik cvdk wel vaker naar binnen gaan met een gezelschap .Even een hapje en een wijntje voor een pittige prijs op kosten van de provinciale staten ,geen wonder dat je graag herkozen wordt.


    Maak melding

  2. Voortbestaan van “de Provincies”
    Hahaha Pieter, we hebben hier ook al eerer aandacht besteed aan Jansen. Interessanter vind ik dat het voortbestaan van “de Provincies” politiek ter discussie staat 😮


    Maak melding

Reageer