Business Corner voor Rabo in FC Zwolle stadion

Zwolle – Op 17 april hebben Wilfred Westerhuis (manager zakelijke relaties Rabobank IJsseldelta) en Gerald van den Belt (directeur FC Zwolle) in café de Belgische Keizer in Zwolle hun handtekening gezet onder een nieuwe sponsorovereenkomst. Rabobank IJsseldelta wordt de komende drie jaar sponsor van FC Zwolle. Daarbij hebben Rabobank IJsseldelta en FC Zwolle een nieuw concept gepresenteerd: de Rabo Business Corner. 

Een nieuw stadion biedt nieuwe mogelijkheden. Daarom start FC Zwolle (naast de sterke Businessclub) vanaf volgend seizoen met een nieuw concept. Samen met Rabobank IJsseldelta opent ze de Rabo Business Corner. De Rabo Business Corner is een aparte lounge in het nieuwe hoofdgebouw van het FC Zwolle Stadion en beschikt over een eigen vak op de hoofdtribune. De doelgroep voor de Rabo Business Corner is MKB’ers, jonge en startende ondernemers, en ZZP’ers uit Zwolle en de regio. Voor deze doelgroep is het de ideale ruimte om onder het genot van een drankje mede-ondernemers te ontmoeten.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Hoeveel vierkante meter blijft er nu nog niet ingevuld over?
  Een paar m2 gevuld: goeie zaak! Hoeveel vierkante meter blijft er nu nog niet ingevuld over? Zoals eea beschreven staat komt het wel een beetje b(r)allerig over. Maar goed: vullen is vullen. Bovendien is het een aparte lounge.


  ⚠️ Meld

 2. Dit gaat over vierkante meters in het FC Zwolle gebouw, dat staat los van de overige ruimten. Een goede zaak wat mij betreft, ben benieuwd hoeveel dit jaarlijks oplevert en of dit de begroting voor komend jaar nog wat opkrikt. In Groningen hebben ze een vergelijkbaar concept met de ABN Amro business lounge in de Euroborg, als zal de Oosterenklounge wel wat kleiner zijn.


  ⚠️ Meld

 3. @Dick

  Het belangrijkste is hoeveel van deze inkomsten volgend seizoen op het veld terecht komt. Het blijft een voetbalclub en geen rotary-club. 😉

  Als ik volgend jaar op de Fred Patrick tribune zit wil ik wel goed voetbal zien i.p.v. een tribune vol lallende en brallende sponsoren 😉


  ⚠️ Meld

 4. Over geld….
  Daar heb je groot gelijk in ElRey en je hebt als supporter 110% recht op klagen als dat geld uiteindelijk niet op het veld komt. Want jullie seizoenkaarten zijn alweer aardig duurder geworden, je mag ook wel eens investeringen in spelers terug verwachten.

  Hoop ook voor je op goed voetbal, vanavond natuurlijk ook maar echt vlammend op 1 mei. Is tenslotte de dag van de arbeid. Waarom zou de FC niet voor promotie kunnen gaan! Als ze de vorm maar weer een beetje te pakken hebben.


  ⚠️ Meld

 5. reactie dick
  Beste Dick,

  Iets meer respect voor de sponsoren lijkt me op z’n plek. Zonder sponsors had het nieuwe stadion er niet gekomen en hadden we lekker in de kelder van de jupiler league gespeeld. Nu nog Everse aan de kant zetten en dan zijn we klaar voor de jump naar de eredivisie. Met zijn geschreeuw houdt hij de grote geldschieters op afstand. Respectloos zoals hij met Van de Belt omgaat!


  ⚠️ Meld

 6. Verdeling
  Klaagt er weer één over gebrek aan respect. Ik heb respect voor alle eerlijke mensen! Ook dit keer weer zwaar onterecht; heb menigmaal aangegeven dat sponsoren enorm nodig zijn voor een club. Hier reageer ik alleen op dit vermoeden

  Het belangrijkste is hoeveel van deze inkomsten volgend seizoen op het veld terecht komt. Het blijft een voetbalclub en geen rotary-club.

  Wat vind jij daar dan van hr/mevr Udink?


  ⚠️ Meld

 7. Zonder sponsors geen stadion
  Kan dhr/mw Udink opgeven wat de respectievelijke sponsors financieel hebben bijgedragen aan het nieuwe stadion. In de financiële overzichten van de stadionbouw ben ik ze – behoudens de gemeente Zwolle – nooit tegengekomen!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.