PEC Zwolle oefent tegen jubilaris ZAC

PEC Zwolle oefent tegen jubilaris ZAC

Zwolle – Dinsdagavond speelt PEC Zwolle het vijfde oefenduel van de voorbereiding. Op Sportpark Jo van Marle is om 19.30 uur jubilaris ZAC de tegenstander.

Voor PEC Zwolle is ZAC de derde amateurvereniging waar het tegen speelt. In een eerder stadium werd er gewonnen van FC Dalfsen (0-11) en VV Hattem (0-8). Het oefenduel van dinsdag is voor ZAC de afsluiter van een bijzonder jaar. De vereniging bestaat namelijk en maar liefst 125 jaar en wist het jubileum het afgelopen seizoen van een gouden randje te voorzien door het kampioenschap in de derde klasse C.

Sportpark Jo van Marle aan de Landsheerlaan in Zwolle-Zuid opent de poorten om 17.00 uur. De warming-up begint om 18.45 uur, de wedstrijd om 19.30 uur. Kaarten zijn op 16 juli verkrijgbaar aan de kassa bij Z.A.C. Volwassenen betalen €10,-, kinderen tot en met 12 jaar €5,-. In de voorverkoop kan je terecht bij Albert Heijn Andre Mulder aan de Forelkolk in Zwolle-Zuid. Bij aankoop van €15 aan boodschappen kan je een kaartje kopen met korting: €7,50 voor volwassenen en € 3,50 voor kinderen tot en met 12 jaar.

Bron: www.peczwolle.nl

Artikel delen: