Met Stadskids naar het Dolfinarium

Zwolle – Op woensdag 26 maart is de nieuwe website vol met kinderactiviteiten, www.stadskids.nl, feestelijk gelanceerd in het Cultuurhuis in Stadshagen. Via de site kunnen kinderen uit Stadshagen, Zwolle Zuid en Holtenbroek op internet zien wat er in hun wijk allemaal voor hen te doen is. Duidelijk is dat kinderen de site al weten te vinden. Er zijn tientallen aanmeldingen bij de organiserende partijen binnen gekomen.

En het gebruik van de site wordt nog leuker: vanaf zaterdag 26 april zijn er prijzen te winnen! Kinderen kunnen vanaf die dag een week lang naar dolfijntjes op de site zoeken. Kinderen die er één gevonden hebben maken kans op een dagje Dolfinarium voor het hele gezin! Het activiteitenaanbod op www.stadskids.nl komt in de verschillende wijken tot stand door samenwerking tussen organisaties als de Brede Scholen, Stadshagen Totaal, TRAVERS, Maxi Axie, Cultuurhuis Stadshagen, Landstede, SportService Zwolle, Kinderopvang Plons en De Muzerie. TRAVERS coördineert deze samenwerkingsverbanden.

Deelnemen aan deze activiteiten is een goede vrijetijdsbesteding. Kinderen worden uitgedaagd te ontdekken waar hun kwaliteiten liggen. In de toekomst is het de bedoeling dat alle kinderen van de stad gebruik kunnen maken van de site.

Voor meer informatie belt u met: Arjan Broer, Vrijetijdsmakelaar/Coördinator Brede School van TRAVERS, tel.: 038-4224933.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer