Enter Vooruit schiet illusie WVF aan flarden! 1-1

Zwolle – Als je WVF-er bent en er naar toeleeft dat je of deze zaterdag of volgende week zaterdag kampioen zou kunnen worden, dan is dit hard. Ongenadig, kei hard. Je zit er zo dichtbij. Een geweldige mokerslag op het voorhoofd van alles wat WVF heet.
Waar is dat team gebleven, dat het heerlijke sprankelende spelletje op de grasmat wist te leggen, waar iedere voetballiefhebber van genoot. Hier was vanmiddag niets meer van te zien.


Aanleiding voor de 1 – 0 …

Het was het fysiek sterkere Enter Vooruit die de kansen wist te creëren en niet andersom. Het eerste kwartier was nog hoopgevend, want in de 12e minuut was het Piet de Jong die koel de blauwwitten een voorsprong bezorgde, nadat de keeper van Enter Vooruit de bal bij een actie van de aanvoerder van WVF, niet onder controle kreeg. Verder was WVF nauwelijks gevaarlijk.


Piet de Jong, net niet …..


Subtiel “hakje”, van Richard Bouwmeester ….

 

In de 2e helft, om precies te zijn in de 72e minuut, was het Henri Knol van Enter Vooruit, die alle illusies de grond in boorde, door de verdiende 1-1 aan te tekenen.


Af en toe een stevige ingreep aan beide kanten …

WVF probeerde na deze 1-1 meer druk te zetten, maar slaagde er niet in om echt gevaarlijk te worden, met uitzondering van een kopbal van weer Piet de Jong, die rakelings overging.

De grote concurrent van WVF, DOS’37 deed wat ze moest doen, namelijk winnen bij Hatto Heim. Dit betekent dat de ploeg uit Vriezenveen nu alles in eigen hand heeft met een voorsprong van 2 punten op de Westenholtenaren. Het enige wat WVF volgende week moet en kan doen is winnen in de uitwedstrijd bij OZC – Ommen en afwachten of DOS’37 punten laat liggen. Het is niet anders! Vanmiddag was het teleurstelling troef!


Grote teleurstelling bij Jeroen van Leeuwen en alles wat WVF heet …

 

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Dick, Het siert de mens die altijd positief blijft denken. Ik had vanmiddag wat meer strijd verwacht van je ploegje. Zeker nu er zoveel op het spel staat. Ik moet trouwens wel zeggen dat Richard Bouwmeester en Piet de Jong in mijn ogen wel de inzet hadden, die gewenst was, maar twee man is te weinig in een team van elf.


    Maak melding

Reageer