De heer en mevrouw Mestebeld – Bergman uit Zwolle 65 jaar getrouwd

De heer en mevrouw Mestebeld – Bergman uit Zwolle 65 jaar getrouwd

Zwolle – De heer en mevrouw Mestebeld – Bergman zijn op zaterdag 20 juli 2019 65 jaar getrouwd. Wethouder Michiel van Willigen bracht het briljanten bruidspaar zaterdagmiddag een bezoek om hen persoonlijk te feliciteren.

De heer Mestebeld is geboren op 21 december 1930 te Zwollerkerspel. Mevrouw Bergman is geboren op 19 februari 1929 te Zwolle. Het echtpaar kende elkaar al langer maar op de kermis in 1951 sloeg de vonk over. In 1954 zijn ze getrouwd in Zwolle. Ze hebben gewoond aan de Deventerstraatweg en nu wonen ze al 61 jaar aan de Bilderdijkstraat.

De heer Mestebeld (88) heeft na de lagere school de ambachtsschool doorlopen. Daarna heeft hij gewerkt als elektricien en bliksemafleidermonteur door het hele land. Na zeven jaar is hij bij Philips in dienst getreden in Zwolle. De meeste jaren als kwaliteit medewerker. Mevrouw Mestebeld – Bergman heeft de modevakschool gevolgd en is werkster geweest bij verschillende gezinnen.

De hobby’s van de heer Mestebeld zijn tuinieren, modelspoorbanen en technisch lego. De hobby’s van mevrouw Mestebeld zijn breien en puzzelen.

Artikel delen: