Hotspot gezocht

Zwolle – Op maandag 7 april was het nog de Hotspotspecial, deze mooie houtbewerkte pop bij de Marsweg. Zaterdag eind van de middag ontdekte onze fotograaf dat de kop verdwenen is.Is het vandalisme, een gezellig afreageren van jongeren? Wat het ook is geweest, het beeld zal nooit meer hetzelfde zijn. Zelfs het hoofd is compleet spoorloos.

Artikel delen:
Reacties 14
 1. Ik hou het op vandalisme. Ik fietste even na vijfen langs het beeld en er stond een zilvergrijze Mercedes en er stond iemand achter(waarschijnlijk met een zaag).
  Vertrouwde het niet en ben even omgefietst. Ik zag de Mercedes wegrijden en de kop was verdwenen.
  Toch jammer……  ⚠️ Meld

 2. Niet om het één of ander, maar kan het niet gewoon de maker van het kunstwerk geweest zijn die hem legaal ophaalde dan?
  Ik vind dat er hier wel wat voorbarige conclusies getrokken worden, ik lees namelijk niets over hoe dit kunstwerk is ontstaan en waarom hij daar was?
  Wie meer weet, mag het zeggen…


  ⚠️ Meld

 3. Niet om het één of ander, maar kan het niet gewoon de maker van het kunstwerk geweest zijn die hem legaal ophaalde dan?

  Misschien is het gewoon gered door de kunstenaar, want zo te zien staat het op een berg rommel die op de nominatie staat voor afvoer.


  ⚠️ Meld

 4. Het is inderdaad jammer dat ik geen nummerbord heb genoteerd. Daarvoor ging het te snel. Ik wist ook niet hoeveel mensen er in de Mercedes zaten. Dat soort problemen heb ik geen zin in.
  Trouwens….als je een Mercedes en een zaag hebt ben je automatisch een oudere? ;D  ⚠️ Meld

 5. Mercedes, rommel afvoeren, zaag…. dan denk ik aan ‘kampers’
  (goed dat je gewoon doorgefietst bent)
  en waarschijnlijk ouder dan 20…
  (hoe lang duurt opnieuw aanvragen van examen?)

  Ik zou er zelf ook wat van de schouders hebben meegezaagd. Maar kunst kun je niet aan iedereen uitleggen.


  ⚠️ Meld

 6. geschreven door Leo R, op 20 april 2008 om 13:14

  Mercedes, rommel afvoeren, zaag…. dan denk ik aan ‘kampers’
  (goed dat je gewoon doorgefietst bent)

  Tsss… >:( :'(

  Lompe en onbenullige Reactie.


  ⚠️ Meld

 7. Ik kreeg te horen dat het hoofd ergens zou staan en wel op de hoek van het Kraaienbossie bij de kruising Kranenburgweg/Hessenweg (N34).
  Heeft daar een weekje gestaan.
  Ben daar wezen kijken, maar het was verdwenen. Er lagen nog wel resten van het hoofd. Foto’s gemaakt en zal die (laten) doormailen naar de weblogbeheerder.


  ⚠️ Meld

 8. Door een kennis van een vaste Weblog Zwolle bezoeker is het ‘Hotspothoofd’ enkele dagen tot een week op de kruising Kranenburgweg/Hessenweg (N34) gezien. Hij maakte daar de volgende foto’s van de overblijfselen:  ⚠️ Meld

 9. Wat was het uberhaupt voor een ding? Was het van iemand of was het gewoon afval? (de plek verraadt niet veel waardetoekenning van de vorige eigenaar). Ik denk persoonlijk dat area 51 hier meer van weet…. 😀


  ⚠️ Meld

Reageer