Tweede editie JumpIn Zwolle

Zwolle – Dit weekend staat Zwolle bol van de paardensport! Hippisch Centrum de Haerst organiseerde tweede editie van JumpIn Zwolle. Springruiters uit de wijde regio kwamen naar Zwolle om een sprong te wagen naar de aantrekkelijke (extra) prijzenpot. Naast het springconcours organiseerde JumpIn Zwolle een outdoor fair en kinderactiviteiten.

Zaterdag kwamen de zogenaamde Z en het ZZ klasse aan de start, waaronder amazone Angelique Hoorn de bekende ruiter Albert Zoer. Naast het springen was er op het terrein van Hippisch Centrum de Haerst meer te doen. De gezellig aangeklede outdoor fair bood onder meer kleding voor buitenlui, zoals waxjassen, fleecekleding en laarzen. Maar ook ruitersportmode, interieurartikelen voor binnen en buiten en brocante was op de fair te vinden. Zondag valt er ook nog voldoende van de paardensport te genieten. De L en de M klasse zullen starten. In de showring vindt een act show van Tinker Cottage O’Britain plaats en zal er een Dressuurclinic zijn onder leiding van Herman Wientjes.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Leuk bericht; mooie foto’s
    Hallo,

    wat leuk dat jullie zaterdag geweest zijn! Helaas bleef het mooie weer een beetje uit, maar de ruiters waren erg tevreden. Zondag was het lekker druk bij de dressuurclinic. Volgend jaar weer JumpIn Zwolle!    ⚠️ Meld

Reageer