Hoogheden verrassen Vogellanden en Dierenasiel

Zwolle – Zaterdagmiddag was het zover, Revalidatiecentrum de Vogellanden en het dierenasiel konden beide een cheque van € 2000,- in ontvangst nemen. Deze werd in beide gevallen overhandigd door Stadprins Heppie in aanwezigheid van het prinsendom 2008 en Tante Kippe. De donatie is het vervolg van de opbrengst van de verkoop van de carnavals-cd ‘Het kan altijd een stukkie beter’ dat dit seizoen uitgebracht werd.


Foto: www.sassendonk.nl

De Sassendonkse hoogheden verzamelden zich bij het revalidatiecentrum. Daar werden ze ontvangen door de voorzitter van het college van bestuur, drs. T van de Beeke. Deze gaf aan heel erg blij te zijn met dit bedrag. Het revalidatiecentrum gaat dit bedrag gebruiken om o.a. draadloos internet op de afdelingen aan te leggen. Na het officiële gedeelte werden de hoogheden uitgenodigd voor een rondleiding door het centrum.

Na een klein uurtje ging het prinsendom naar het dierenasiel. Daar werden ze ontvangen door een aantal medewerkers.

Onder het genot van een drankje werd ook daar de cheque overhandigd. Na ook een rondleiding door het dierenasiel gingen de Sassendonkse hoogheden met een voldaan gevoel weer huiswaarts.

Artikel delen:

Reageer