Golden Earring overtuigt wederom in Zwolle

Zwolle – Een introductie behoeven de heren natuurlijk niet, de enige en echte Godfathers van de Nederlandse Rock-‘n-Roll stonden zaterdagavond  als vanouds garant voor een wervelend concert. Golden Earring is vaderlands meest succesvolle en vooral langst meedraaiende rockgroep. Anno 2008 trekken de heren nog steeds volle zalen met hun akoestische en elektrische optredens. Ook zaterdagavond in de Zwolse IJsselhallen was het een volle bak.

Golden Earring staat al langer dan 40 (!) jaar in de spotlights en dat nog steeds met totale overgave en overtuiging. De levende Rocklegende kan na ruim 40 jaar aan de top te staan, putten uit een lange reeks van hits die nog steeds op muzikaal topniveau worden gebracht. De vlammende solo’s van drummer Cesar Zuiderwijk en George Kooymans op gitaar blijven in Nederland ongeĂ«venaard. Met Rinus Gerritsen op bas en toetsen en de eeuwig jonge frontman Barry Hay (58) is de Earring een geoliede machine.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ik vond het geluid heel slecht gisteren. Een grote brei en Barry Hay was nauwelijks te verstaan. Alleen de wat rustiger nummers kwamen wat beter uit de verf.


    Maak melding

Reageer