Voetjes van de vloer voor senioren tijdens Dans Lokaal in Zwolle

Zwolle – Op zondag 25 augustus 2019 wordt de eerste editie van Dans Lokaal georganiseerd. Dans Lokaal is een initiatief van WIJZ Welzijn, Poppodium Hedon, Gina Maria en SamenZwolle. Zij organiseren een middag vol dansbare deuntjes uit de jaren ‘50 en ‘60.

De organisatoren willen met deze activiteit de mensen een leuke manier bieden om nieuwe mensen te ontmoeten en een plezierige middag te beleven. Het is de bedoeling dat er net als vroeger kan worden gedanst of aan de bar kan worden genoten van een drankje. Diskjockey Niek verzorgt de muzikale omlijsting zodat de bezoekers kunnen swingen, jiven, twisten en misschien zelfs weer eens de boogiewoogie kunnen dansen. Ook biedt deze middag de mogelijkheid om eens nieuwe mensen te ontmoeten.

Dans Lokaal betekent een geheel verzorgde uitgaansmogelijkheid voor senioren. Deze middag is inclusief ontvangst door gastvrouwen, een kopje koffie en een drankje en bewaakte garderobe. Ook voor alleengaanden is deze dansmiddag geschikt: er zijn voldoende danspartners aanwezig. Ook mensen die minder goed ter been zijn kunnen gerust komen: de zaal is
rolstoeltoegankelijk.

Het Dans Lokaal is op zondag 25 augustus van 14.00–17.00 uur in Poppodium Hedon. Kaarten kosten € 5,- en kunnen online worden besteld via www.hedon-zwolle.nl.

Voor mensen die niet online kunnen bestellen is er een kaartverkoop op vrijdag 9 augustus van 10.00–12.00 uur, donderdag 15 augustus van 14.00-16.00 uur en op maandag 19 augustus van 10.00-12.00 in WijZ locatie de Terp, Radewijnsstraat 1 in Zwolle.

Mensen die geïnteresseerd zijn in activiteiten voor senioren in Zwolle kunnen kijken op www.samenzwolle.nl/samenouderen

Artikel delen: