Hoogbejaarde vrouw beroofd van tas

Zwolle – Een 88-jarige vrouw uit Zwolle werd zaterdagmiddag 19 april, omstreeks 16.00 uur, het slachtoffer van tasjesroof. Lopend op de Merwedelaan werd zij van achteren door twee personen op een brom- of snorfiets benaderd en werd haar handtas uit haar handen gerukt.

In de tas zaten o.a. een portemonnee met geld en persoonlijke pasjes. Mogelijk zijn er mensen die iets van deze beroving hebben gezien. Hen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Naar de beroving wordt een onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Als ze lef zouden hebben, zouden ze een kickbokser van 2 meter in het vierkant proberen te overvallen, maar blijkbaar zijn het van die mietjes die toch liever een wat zwakkere opponent uitzoeken…
  Trieste figuren!


  ⚠️ Meld

 2. Nog erger dan triest zijn ze. Zo’n arme vrouw durft misschien niet eens meer de straat op de rest van haar leven omdat zo’n stelletje parasieten geld nodig heeft >:( Echt om te kotsen vind ik zulke mensen.


  ⚠️ Meld

 3. Zijn waarschijnlijk van die types die nog thuis wonen, waarvan paps en mams zeggen: ⤽ja, ik kan ook niet de hele tijd in de gaten houden waar mijn kind mee bezig is. Naar mij luistert ??ie niet meer, als ze dus iets verkeerd doen moet de overheid het maar regelen. Ik ben al bij zoveel instanties geweest.⤝
  De verantwoordelijkheid afschuiven zijn deze mensen altijd erg goed in.  ⚠️ Meld

Reageer