Zwollenaar van bankpas beroofd aan Bitterstraat

Zwolle – Een 24-jarige man uit Zwolle deed zondagmorgen aangifte van een beroving die, zaterdagmorgen 19 april – tussen 04.00 en 05.00 uur, plaatsvond op de Bitterstraat (op de hoek met de Roggenstraat).

Hij werd naar zijn zeggen door twee donkergetinte mannen, met onder andere een mes bedreigd. Hem werd onder bedreiging zijn bankpas afgenomen, waarmee geld van zijn rekening gepind werd. Mogelijke zijn er mensen die iets van de beroving gezien of gehoord hebben. Hen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Er wordt een onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. waarmee geld van zijn rekening gepind werd

  Hoe kan dat dan als je de pincode niet weet? Je kunt maar 3x gokken en dan is de pas weg.


  Maak melding

 2. Dan geef je toch een verkeerd nummer door en zeg je na de eerste mislukte poging dat je uit paniek en angst het juiste nummer niet meer weet?


  Maak melding

 3. Ik denk dat een verkeerde pincode opgeven nog niet zo’n gek idee is. Als ze niet bij een pinautomaat staan, zouden ze hem moeten gijzelen om mee te gaan naar een pinautomaat, met camera’s e.d….ik denk dat ik ze een enge ziekte had toegewenst. Ik schiet in zo’n situatie echt enorm uit mijn slof. Tja, verstandig is het niet….


  Maak melding

 4. geschreven door dezzenaar, op 22 april 2008 om 10:19
  Danny leeft in een droomwereldje zo te zien…

  Dan geef jij toch lekker je pincode, die van mij krijgen ze nooit.
  Is natuurlijk onzettend dom, ik weet het, je kunt beter je pincode net als jij gewoon weggeven, maar zo zit ik nu eenmaal niet in elkaar.
  Laat mij maar lekker in een droomwereld leven, dan kun jij alle bevelen opvolgen van elke armoedzaaier die jou iets opdraagt. 😉


  Maak melding

 5. Ahum…mijn er is iets meer dan een jaar geleden twee keer een splinternieuwe auto van me gejat… De agent waar ik aangifte kwam doen zei, dat het wel kon omdat ze toch even niets te doen had maar ik had wel geluk! Voor het doen van aangifte moet je namelijk ook gewoon een afspraak maken!


  Maak melding

 6. De agent waar ik aangifte kwam doen zei, dat het wel kon omdat ze toch even niets te doen had maar ik had wel geluk!

  Ja, dat is te gek. Zo neemt het vertrouwen in de overheid wel lekker af.


  Maak melding

 7. Haha, Japser, dom dat ik daar niet zelf op kwam :D, toch, een persoon met een mes neemt wel een risico om een ander persoon gedurende enkele minuten met een mes ‘onder schot’ te houden. 😉


  Maak melding

Reageer