Menzis vertrekt uit Zwolle

Zwolle – Zorgverzekeraar Menzis vertrekt aan het eind van het jaar uit Zwolle. De vestiging in Wageningen wordt het nieuwe hoofdkantoor.

Dat heeft het personeel van Menzis vandaag te horen gekregen. In Zwolle werken zo’n 70 mensen. Ze kunnen bij Menzis blijven werken, maar moeten dan wel naar Wageningen. De vestigingen van Menzis in Enschede en Groningen blijven gewoon bestaan. Daar verdwijnen ook geen banen. Klanten van Menzis merken niets van het vertrek uit Zwolle. Er is in Zwolle alleen een kantoor gevestigd, geen servicepunt.

Bron: RTV Oost

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Er verdwijnen geen banen. Ja zo kan ik het ook verkopen. Maak de kat maar wijs dat die 70 mensen allemaal zin hebben om dagelijks tig km’s en tijd extra kwijt te zijn.

  Letterlijk genomen is er niet sprake van gedwongen ontslag, maar ondertussen …..


  Maak melding

 2. Ja, ik denk dat er maar weinig zijn die zin hebben om zo’n 80km te forenzen enkele reis tegen een waarschijnlijk te lage reiskostenvergoeding.


  Maak melding

 3. zoals Menzis met zijn personeel omgaat zo gaat dat straks ook met zijn klanten die een verzekering daar hebben lopen .En het personeel wordt gedwongen om naar elders te reizen en als ze er dan bezig zijn krijgen ze daar te horen dat er ingekrompen moet worden en staan ze op straat .Want het gaat niet zo goed bij Menzis en zijn daarom al gaan fuseren.het hanzeland krijgt zo weer veel leegstand met de kantoren Unive en Menzis weg kunnen ze mooi appartementen van maken .


  Maak melding

Reageer