Programma Koninginnedag Zwolle 2008

Zwolle – Dit jaar voor de tweede keer zal de HESZ wederom in samenwerking met het oranje comité een tweetal podia (RodeTorenplein en Sassenstraat) verzorgen in de binnenstad van Zwolle. In de (afgesloten) Kamperstraat en de Jufferenwal zal er een Toer de Terras worden georganiseerd op 30 april.

Uiteraard zullen de diverse leden in hun Cafés ook de nodige artiesten en of bands hebben staan. Op het Rode Torenplein zal op een héél bijzonder podium een spetterende show worden verzorgt voor de jongeren met een spraakmakend programma op 29 april van 20.00 tot 01.00 uur en ook op 30 april van 13.00 tot 01.00 uur. Op 30 april is er een ook live radio uitzending van Deep FM-Radio en zullen er speciale gasten optreden. Op het Gasthuisplein zal op 30 april een kinderplein zijn met sport en spel.

 

29 april 2008  Koninginnenacht

Café

Artiest

   

Tapperij de Joffer

            &

      de HESZ

PODIUM:

Rode Torenplein

van 19.00 tot 01.00

DJ Niels de Vries

DJ Steff da Campo

DJ Cuzco

Café het Wijnhuis

         en

Café de Beurs

PODIUM:

Grote Kerkplein

Café de Singel

Mister Jeep

De Hete Brij

Audio Slave

Sally OBriens </STRONG></P></TD> <TD vAlign=top> <P>Band Casa Rosa</P></TD></TR> <TR> <TD vAlign=top> <P><STRONG>Tapasbar la Bodega </STRONG></P></TD> <TD vAlign=top> <P>Kennith Valvarde </P></TD></TR> <TR> <TD vAlign=top> <P><STRONG>Irish Inn</STRONG></P> <P><STRONG>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; en</STRONG></P> <P><STRONG>Misty Mix </STRONG></P></TD> <TD vAlign=top> <P><STRONG>Podium:</STRONG></P> <P>Sweet Innesend</P> <P>Patrick &amp; Dominique</P></TD></TR> <TR> <TD vAlign=top> <P><STRONG>The Livingroom </STRONG></P></TD> <TD vAlign=top> <P>Groove Addiction</P></TD></TR> <TR> <TD vAlign=top> <P><STRONG>Café Populair </STRONG></P></TD> <TD vAlign=top> <P>Live zang </P></TD></TR> <TR> <TD vAlign=top> <P><STRONG>Café de Gezelligheid </STRONG></P></TD> <TD vAlign=top> <P>The Millerband </P></TD></TR> <TR> <TD vAlign=top> <P><STRONG>Cafét Fluitje

Raymond

Stapps Inn</STRONG></P></TD> <TD vAlign=top> <P>Met Stephan terug naar</P> <P>Vinyl</P></TD></TR> <TR> <TD vAlign=top> <P><STRONG>Twee Heeren </STRONG></P></TD> <TD vAlign=top> <P>VJ - Queen</P></TD></TR> <TR> <TD vAlign=top> <P><STRONG>Café de Docter </STRONG></P></TD> <TD vAlign=top> <P>Staal</P></TD></TR> <TR> <TD vAlign=top> <P><STRONG>Vliegende Paard</STRONG></P> <P><STRONG>Timmeless</STRONG></P> <P><STRONG>Bloopers</STRONG> </P></TD> <TD vAlign=top> <P><STRONG>Podium</STRONG>:</P> <P>Voorstraat</P></TD></TR> <TR> <TD vAlign=top> <P><STRONG>t Swolsch Café

Good Better Best

Belgische Keizer

Juffrouw Jannie

Café de Pul

Classic Rock Karaoke

Café het Wijnhuis

         en

Café de Beurs

Podium:

Grote Kerkplein

        30 april 2008  Koninginnedag

 

      de Joffer

            &

          HESZ

PODIUM:

Rode Torenplein

van 12.00 tot 01.00

Deep-FM

Live & On Air

met o.a.

Yade, Cas en

Joshua Kay

Irish Inn

      en

Misty Mix

Podium:

Sweet Innesend

Patrick & Dominique

The Livingroom

           en

de Gezelligheid

Gasthuisplein

Kinderfeest

Sport & Spel  o.l.v.

Dispuut 11

Bloopers

Timeless

Vliegende Paard

PODIUM: Voorstraat

 Nieuwscafé

Vergane Glorie

Café Bommel

Café Bosch

`t Swolsch Café

Toer de Terras

op de

Jufferenwal

Melkmarkt

Café de Pul

Café de Casteleijn

Café Traffic

Toer de Terras

in de

Kamperstraat

Café het Wijnhuis

         en

Café de Beurs

Podium:

Grote Kerkplein

       

Voor de laatste info zie de site : www.hesz.nl

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Kan iemand die Cusco ff een cursus draaien geven voordat hij weer de anticlimax op het zoveelste feest weet te brengen??
  De resident dj van lipgloss is meer een taai stuk kauwgum die niet weg te krijgen is. Ik hoop niet dat hij onze afsluiter van dit jaar is! Laat hem maar openen, dan kan het alleen maar beter worden.


  ⚠️ Meld

 2. Ik moet zeggen dat het weinig origineel is. Cuzco is inmiddels bijna op elk Zwols feestje, zaker met Koninginnedag, terwijl zijn kwaliteit betwijfelenswaardig is. Ziet er wat armetierig uit die organisatie, dat vind ik, hoop wel dat er genoeg mensen zijn die het wel leuk vinden; dan ga ik op bevrijdingsfestival wel lekker los… 😉


  ⚠️ Meld

 3. Jammer inderdaad dat er voor zo’n dj gekozen word terwijl Zwolle een hele hoop goede cq betere dj’s heeft, met een veel betere staat van dienst , die maar geen kans krijgen in deze stad.
  Maar zal wel beleid zijn. Rustig aan en niet te gek doen hoor, stel je voor dat het echt feest wordt!!


  ⚠️ Meld

 4. Ja jammer dat Cus&co weeeeer actief is……

  Altijd weer dezelfde namen en zelfde stijl van muziek.
  Zet er eens een hardcore dj neer of een ECHTE trance DJ!!! en niet weer die nicht van een cusco!! >:(


  ⚠️ Meld

 5. Haha wat een gezeik weer op CuZco. Face it; trance & hardcore trekt alleen maar gajes, en het is niet voor niets dat íe telkens weer gevraagd wordt. Wees toch eens een keer trots op het feit dat we een zwolse DJ hebben die naam heeft gemaakt. Het wordt toch wel gezellig, en als het je niet bevalt…. je snapt me wel. ;D


  ⚠️ Meld

 6. én? het was weer vol feest bij Cuzco. Nergens was het zo druk als op het rode toren plein. Oh en vergeet niet dat HIJ degene is die ieder jaar dat hele podium horeca beveiliging dj’s regelt… dat zie ik al die andere zwolse wannabee dj’s niet flikken.


  ⚠️ Meld

 7. Zwollenaar,

  er is geen alternatief. Kijken hoeveel mensen er ngo bij hem staan als er op hetzelfde tijdstip een Roog elders draait. Je wordt verplicht weer naar zo’n boutset van hem te luisteren. En dan noem je hem een Zwolse dj die naam heeft gemaakt? Waar dan? En wat interesseert mij die beveiliging die kan een ander ook regelen. En ja die heeft hij inderdaad nodig ja, want als hij in het westen zo draait kan die zo wat consumpties wegkoppen. In zwolle heeft hij genoeg verprutst, geef een ander nu maar een kans, maar zo zie je maar weer dat een klein dance handje snel gevuld is. Zwaar overschatte dj door jou. Die volgensmij voor een paar muntjes en een vrijkaartje op Lipgloss draait, want ik kan me niet voorstellen dat hij er ook voor betaald krijgt. En misschien ook wel omdat het een maatje is van mr tijtsma himself.
  Laat DJ Roy el Kei maar draaien! Nieuwe zwolse opkomst die WEL op grote feesten draait. Of

  Trance en hardcore alleen maar gajes? Pleurt op, je weet niks, stumpert!

  @ Natascha, je bedoelt die ene die in New York een poging gewaagd heeft? Denk inderdaad dat hij ook wel een tentje mag hebben op het veld met wat grote namen uit de hardcorescene. dat si toch het mooie van het festival? Voor ieder wat wils.


  ⚠️ Meld

Reageer