Charity Dinner voor en met topsporters

Zwolle – Na het succes van afgelopen jaar, met een opbrengst van € 6.750,-, organiseerde het Topsport Steunpunt op maandagavond opnieuw het Charity Dinner. Een bundeling van krachten van het Zwolse zakenleven, het Topsport Steunpunt en talentvolle topsporters zorgde vorige jaar voor een sportieve en gezellige avond. Ook dit jaar wordt er weer groot uitgepakt.


Jaimy, Lydia, Femke, Anouk en Melissa.

Het Charity Dinner vond dit keer plaats op de Borrelsboot. Het zakenleven van Zwolle en omgeving was daarbij aanwezig, evenals een aantal talentvolle topsporters die vertelden over hun weg naar de wereldtop. De jonge topsporters waren Lydia Mossel (karate), Jaimy Bennett (judo), Femke Beljon (paardendressuur), Melissa Meulenbelt (squash) en Anouk Timmer (volleybal). De sporters hebben stuk voor stuk de ambitie om hogerop te komen. Van het behalen van een EK, een WK tot een Top 10 notering bij de Olympische Spelen. De sportievelingen krijgen daarbij veel steun van het Topsport Steunpunt. Acteur, zanger, muzikant, entertainer én gastheer Willem Gunneman presenteerde, met zijn pianist Menno Beijer, op zijn eigen verfrissende wijze de avond. Hij speelde onder andere een variant op het bekende TV-spel Deal Or No Deal met de gasten. Middels quizvragen konden deelnemers leuke prijzen winnen.


Gunneman interviewt Melissa Meulenbelt…


In gesprek met Anouk Timmer…

De gehele opbrengst van dit Charity Dinner zal terugvloeien in het SportTalentFonds. Dit fonds is door het Topsport Steunpunt in samenwerking met het NOC*NSF in het leven geroepen om regionaal sporttalent financieel te ondersteunen op hun weg naar de top. Voor het Charity Diner zijn nog enkele tafelplaatsen beschikbaar. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het Topsport Steunpunt: 088-850-8641. U kunt ook een e-mail sturen naar info@topsportsteunpunt.nl.

Artikel delen:

Reageer