Symposium ‘Verbinden in de zorg’ bij VU-Windesheim

Zwolle – De zorgsector staat onder druk: qua vraag, aanbod, financiën, personeel en efficiëncy. Samenwerking kan soelaas bieden. Wat samenwerking betekent op verschillende terreinen, daarover gaat op vrijdag 30 mei het symposium ‘Verbinden in de zorg’, bij Windesheim in Zwolle. Het symposium is bedoeld voor iedereen die in de zorgsector werkt of daarbij betrokken is.

Tal van organisaties uit het onderwijs, de gezondheidszorg en de hulpverlening leveren een bijdrage aan het programma. Centrale sprekers zijn drs. Marjanne Sint, voorzitter Raad van Bestuur Isala Klinieken, over ‘samenwerken in de zorgmarkt’ en Erik Dannenberg, wethouder voor ondermeer Zorg en Welzijn te Zwolle. Aansluitend leiden vier lectoren van Windesheim elk een thema in. Elk thema wordt uitgewerkt in workshops.

Het symposium ‘Verbinden in de zorg’ wordt georganiseerd door het lectoraat Bestuurbaarheid, ict en infrastructuur van Windesheim, in samenwerking met VU Podium. Het symposium vindt plaats op vrijdag 30 mei in het Atrium van Christelijke Hogeschool Windesheim, Campus 2-6, Zwolle. Deelname kost € 50, leden van VU-Vereniging betalen € 40 en voor studenten en medewerkers van Windesheim is deelname gratis. Meer informatie volgt binnenkort op www.windesheim.nl.

Artikel delen:

Reageer