Vandalen duwen jongen in Willemsvaart

Zwolle –  Een 17-jarige jongen uit Zwolle deed maandag j.l. aangifte van mishandeling. Hij werd door twee vandalen met fiets en al de Willemsvaart in geduwd.

Zondagmorgen 20 april, rond 01.00 uur fietste hij, vanuit de stad, over het fietspad van de Willemsvaart (bij de ingang van het Nieuwe Engelse Werk). Hij werd toen opzettelijk van achteren aangereden door twee knapen op een scooter. Daardoor belandde hij met fiets en al in de Willemsvaart. Bevangen door het koude water en de schrik kon hij maar net uit het water komen. Zijn fiets verdween in het water, zijn telefoon raakte onbruikbaar. Er wordt een nader onderzoek ingesteld naar dit incident.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. De politie in Zwolle is nog steeds op zoek naar getuigen van een mishandeling die zich afspeelde op de vroege ochtend van zondag 20 april jl.. Tussen 01.00 en 01.30 uur fietste een 17-jarige jongen uit Zwolle vanuit de stad over het fietspad langs de Willemsvaart. Vlak voor het eind van het fietspad en de bocht naar de Ruiterlaan (ter hoogte van het bruggetje)werd hij opzettelijk van achteren aangereden door twee knapen op een scooter. Hierdoor belandde de jongen met fiets en al in de Willemsvaart. Bevangen door het koude water en de schrik kon hij maar net uit het water komen. Zijn fiets verdween in het water en zijn telefoon raakte onbruikbaar. De politie roept eventuele getuigen of personen die meer weten van het voorval op zich te melden bij het team Zwolle-Centrum/Zuid via telefoonnummer 0900-8844. Anonieme meldingen kunnen gedaan worden via Bel M 0800-7000.


    ⚠️ Meld

Reageer