Oprichting Businessclub Van Eigen Bodem

Zwolle – Ter ondersteuning van het Nederlandstalige festival Van Eigen Bodem is per 1 april de Businessclub Van Eigen Bodem opgericht. Dinsdagavond vond in Hotel Wientjes de presentatie en de eerste ledenavond plaats. De businessclub wil ondernemers uit de regio Zwolle op een ontspannen, maar hoogstaande manier met elkaar in contact brengen.

‘We onderscheiden ons door het feit dat het grootste deel van de ledenbijdrage naar het festival gaat’, vertelt voorzitter Willem Helmink. ‘Daar komt bij dat de businessclub alleen voor de beslissers binnen een bedrijf is, dus voor directeuren en eigenaren. Dat maakt het zaken doen makkelijker. Daarnaast is onze dresscode casual. Op die manier komen we op een informele maar hoogstaande manier bij elkaar.

In samenwerking met Bilderberg Grand Hotel Wientjes en ’t Pestengasthuys biedt de businessclub haar leden een aantal verzorgde avonden met vijfgangen diners en drankjes. ‘We hebben ook elke laatste woensdag van de maand een netwerkborrel’, zegt Helmink. ‘Verder organiseren we in samenspraak met de leden buitenactiviteiten, nodigen we bekende gastsprekers uit en hebben leden toegang tot de vipavonden van ons festival.’

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Erg sterke organisatie, van Eigen Bodem! Manier van aanpakken verdient de dikke primatroffee; binnen 4 jaar een festival met 30.000 mensen doe je niet zomaar. Ik denk dat een businessclub alleen al veel heeft aan de contacten van de organisatie….


    Maak melding

  2. Prima zaak, leuk en gezellig festival. Graag volgend jaar zo vroeg mogelijk met de datum van het feest komen. Zodat we in 2009 niet weer op vakantie zijn :'(


    Maak melding

Reageer