Politieberichten

Zwolle – Bij verschillende controles op het gedrag bij verkeerslichten zijn dinsdag 22 april, in de ochtendspits, zes bestuurders bekeurd omdat zij het rode verkeerslicht negeerden. Er is o.a. gecontroleerd op de Burgemeester van Roijensingel.

Zwolle – Tegen een 45-jarige Zwollenaar is dinsdagmorgen 22 april proces-verbaal opgemaakt omdat zijn honden in een weiland aan de Brinkhoekweg achter wild en schapen aanzaten.

Zwolle – Op de Hogenkampspassage is dinsdagmiddag 22 april een 27-jarige man uit Zwolle aangehouden voor heling. Hij was in het bezit van een in 2007, op de Vondelkade, gestolen fiets. Hij gaf aan de fiets voor 100 euro gekocht te hebben. Na verhoor ging werd hij met een schikkingsvoorstel van 290 euro in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Zwolle – Van maandag 21- op dinsdag 22 april is ingebroken in een horecabedrijf aan de Steenstraat. Uit het bedrijf verdwenen geld uit speelautomaten en honderden pakjes sigaretten. Om binnen te komen werd een luik geforceerd. Naar de diefstal wordt een nader onderzoek ingesteld.

Zwolle – Vanaf een onafgesloten bedrijfsterrein aan de Havezathenallee is, in de nacht van maandag 21- op dinsdag 22 april, een haspel met 600 meter elektriciteitskabel gestolen. De voedingskabel (met koperen kernen) was eigendom van een bedrijf uit Oldenzaal. Naar de diefstal wordt nader onderzoek gedaan.

 

Zwolle – Dinsdagavond 22 april is op de Buxtehudestraat, bij een 19-jarige Zwollenaar, een zogeheten ‘minibike’ inbeslaggenomen. Daarmee werd aan het verkeer deelgenomen. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

 

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Laat ze ook eens in de avonduren op rood licht controleren op de kruising Middelweg-Waallaan. Als overstekende fietser ben je daar regelmatig je leven niet veilig.


    ⚠️ Meld

  2. Laat ze dan ook ff de rijnlaan meenemen.. lijkt er savonds wel een racebaan met al die tjappies met die ge-tune-de auto’s 😮


    ⚠️ Meld

Reageer