Kansen op werk voor vrouwen in Zwolle

Kansen op werk voor vrouwen in Zwolle

Zwolle – Vrouwenplatform Carree organiseert op donderdag 29 augustus 2019 een bustour langs verschillende technische bedrijven in de regio Zwolle.

Techniek, zo is de gedachte van veel vrouwen, is fysiek zwaar werk. Maar door de digitalisering en robotisering zijn steeds meer banen in de techniek en ICT juist heel geschikt voor vrouwen. Het is overal en altijd aanwezig in de huidige samenleving en binnen elk bedrijf. Er is een grote diversiteit aan technische beroepen bij verschillende werkgevers. In de toekomst zal deze vraag alleen maar toenemen. Werken in deze branche geeft dan ook veel kansen en carrièreperspectief.

Het programma: (onder voorbehoud, definitieve tijden na aanmelding)

8.30 Opstappen busstation Zwolle

8.45 Rondrit met presentaties en rondleidingen bij o.a. Enexis, Wehkamp, OTIB, Keolis

Inclusief lunch.

15.00 Reizen naar station Zwolle

De deelnemende bedrijven zullen zich presenteren en relevante informatie geven. Je krijgt een rondleiding door het bedrijf om te zien hoe de werkzaamheden eruitzien. Tijdens de rondleidingen kun je zelf ook vragen stellen aan deze bedrijven. Vrouwen van alle niveaus zijn welkom, dus zowel praktisch als hoogopgeleid.

Informatie en aanmelden:http://vrouwenplatformcarree.nl/evenement/eigen-kracht-werkt-bustour-bedrijvenbezoek-regio-zwolle/

Artikel delen: