Nederlandse première Thriller Live in Zwolle

Zwolle – De landelijke primeur voor de Thriller live muziekshow, was woensdagavond in Zwolle te zien. In de IJsselhallen konden bezoekers genieten van 2 uur durende live show met maar liefst 35 artiesten waaronder zangers, dansers, een gospelkoor en live band. The King of Pop leek voor een moment in Zwolle te zijn.


THRILLER LIVE!

Het eerste deel van de show bestond uit de eerste succesjaren van Michael Jackson en de Jackson 5. Het tweede gedeelte was meer spetterend met nummers als Bad, Beat It en natuurlijk Thriller. Zo werd het ongeveer 900 koppige publiek meegenomen door 45 jaren dat Jackson actief is op popgebied. Verantwoordelijk voor de choreografie is LaVelle Smith Jr., die zijn sporen verdiende als choreograaf van Michael Jacksons World History Tour, maar ook werkte voor Janet Jackson en Beyoncé. Te horen en te zien zijn o.a. ex-Shalamar zanger Jeffrey Daniel (I Can Make You Feel Good) en Zoe Birkett, finalist van de Britse editie van Idols. Jeffrey werkte eerder samen met Michael Jackson, o.a. als co-choreograaf van de videoclips voor Bad and Smooth Criminal. Publiekslieveling is de 14-jarige Dominic Smith, in de show o.a. te horen met een prachtige versie van Ben.


Veel dansspektakel tijdens de show…

Via ‘Lees verder’ meer foto’s…

Artikel delen:
Reacties 5
 1. thriller live
  hoi was heel mooie show,heb er van genoten.ze deede het goed na.met dans en zang.alleen staan wel te weinig foto,s op van hun vind ik.
  patricia


  ⚠️ Meld

 2. show of the century
  Heb echt genoten van de optredens van de professionals en acrobaten. Het was een fantastische demostratie ter ere van Michael Jackson, king of the pop. Volgend jaar kom ik weer kijken.
  Ik doe zelf de moonwalker van Michael.


  ⚠️ Meld

Reageer