Boer Frans en Lange Frans te gast in Zwolle

Zwolle – Op 3 mei vindt de voorlopig laatste Not The Dr Phil Show plaats in een circustent thv het Thomas A Kempis College te Zwolle.  Jeroen Kijk in de Vegte en Willem Alkema ontvangen in een absurde talkshow, door meisjesboekje Flair omschreven als: “bonte avond nieuwe stijl” opmerkelijke en bekende gasten.

Om 20.00 uur ’s avonds zijn dat niemand minder dan Lange Frans en Baas B. waarvan zojuist het nieuwe album Verder is verschenen. Hebben we het over rappers dan is het een kleine stap naar rakkers! Luister even wat ik roep! Lust jij ook een broodje…. jawel! De Godfather van de kinderteevee Ome Willem is in da huis! En dan zijn we er nog niet: Boer Frans heeft nog steeds geen vrouw, ben jij tussen de 20 en 30 en lijkt het boerenleven je wat, kom dan kennismaken! Heb je gekeken naar “de Nieuwe Uri Geller” dan zag je hoe byzondere tricks hen naar de finale brachten: Rob en Emiel staan ook op de parade, en omdat die Zwolle niet aandoet zijn ze te gast! Over kunstjes gesproken: Willem en Jeroen zijn opzoek naar mensen van wie het huisdier een kunstje kan. Een hond die een poot kan geven of kan liggen kent iedereen.

Maar stel: jou muizen kunnen over een touwtje lopen. Je papagaai zingt een opera, je kat kan door een hoepel springen of je goudvis springt als een dolfijn uit de kom dan ben je van harte welkom! Meld je aan via: casting@notthedrphilshow.nl of laat een bericht achter op: 0384 538585. Bij teveel aanmeldingen wordt een selectie gemaakt. Word je uitgenodigd dan krijg je natuurlijk gratis tickets en vragen we je huisdier mee te nemen.

Mocht je geen huisdier hebben en toch graag willen komen? Tickets zijn verkrijgbaar via: www.notthedrphilshow.nl , vvv, plato en samsam te Zwolle.

De laatste informatie over extra gasten vind je op www.notthedrphilshow.nl

Of meld je aan bij de hyves van Jeroen en Willem: http://notphil.hyves.nl/ en maak kans op prijzen!

Datum: 3 mei, circustent thv schuurmanstraat 1 (TAK College)

aanvang: 20:00 uur

tent open: 19:30

tickets: 14,50

Artikel delen:

Reageer