Pinkstertoernooi TV ‘de Pelikaan’

Zwolle – Bij tennisvereniging ‘de Pelikaan’ te Zwolle wordt dit jaar weer het Pinkstertoernooi georganiseerd.  Uniek is dit jaar de mogelijkheid voor kinderen van deelnemers om deel te nemen aan een sportarrangement.

Dit sportarrangement met tennis, hockey, voetbal en korfbal wordt door de Stichting Samenwerkende Sportclubs De Pelikaan georganiseerd. Voor de kinderen is het direct een goede kennismaking met Toptijd. Toptijd is de unieke sportieve Buitenschoolse Opvang voor kinderen georganiseerd op Sportpark De Pelikaan. Het Pinkstertoernooi wordt dit jaar gehouden op 10, 11 en 12 mei. Het is een gezelligheidstoernooi voor 30 jaar en ouder. Tennisvereniging ‘de Pelikaan’ verwacht dat meer dan 80 tennissers in diverse speelsterkten tijdens het pinksterweekend deelnemen aan dit unieke toernooi.

Ieder jaar weer heeft het pinkstertoernooi een zeer gezellig karakter. Zo zullen er dit jaar ook weer tijdens het toernooi hapjes voor de deelnemers zijn en is er bij de prijsuitreiking kans op prijzen voor alle deelnemers dankzij een grote verloting. Ook voor bezoekers van het Pinkstertoernooi is er op het tennispark van ‘de Pelikaan’ van alles te beleven.

Om deel te nemen aan het toernooi kunt u zich tot 29 april aanmelden via de website www.ztcdepelikaan.nl. Op deze site staat ook meer informatie over het Pinkstertoernooi en de mogelijkheid deel te nemen aan het sportarrangement voor kinderen van deelnemers.

Artikel delen:

Reageer