Zwolse acrogymnasten in SBS talentenshow

Zwolle – Drie Zwolse acrogymnasten zullen vrijdagavond te zien zijn in het nieuwe populaire en spraakmakende programma Holland’s Got Talent.

Stephanie Luka, Pauline Diender en Miranda van Duuren van de Zwolse acrogymvereniging WRZV-Landstede Sportacrobatiek hebben onlangs meegedaan aan de eerste auditieronde voor dit programma. Het optreden werd zeer positief bevonden en het drietal kreeg een uitnodiging voor de tweede ronde in het Gooilandtheater in Hilversum. Of ze door zijn naar de live shows, dat is nog even een verrassing en zal tijdens deze uitzending bekend gemaakt worden.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Update:

    Gisteravond werd tijdens de SBS6 uitzending bekend gemaakt dat de dames Miranda van Duuren, Stephanie Luka en Pauline Diender van de Zwolse acrobatiek vereniging WRZV-Landstede Sportacrobatiek door zijn naar de halve finale met daarbij een optreden in één van de live shows.

    Hun act werd gekozen uit de vele inzendingen door de juryleden Henkjan Smits, Patrica Paay en Robert Ronday.

    Er zijn nog dertig acts over die deel mogen nemen aan de live shows die de komende weken te zien zijn bij SBS6. Het Zwolse drietal zal tijdens de eerste live show, a.s. vrijdag 2 mei in actie komen met een gehele nieuwe oefening.    Maak melding

Reageer