Binnenstad Zwolle beperkt bereikbaar tijdens Stadsfestival 2019 - Foto: Hans van Eijsden
Foto: Hans van Eijsden

Binnenstad Zwolle beperkt bereikbaar tijdens Stadsfestival 2019

Zwolle – Tijdens het festival en tijdens de op- en afbouw van het terrein zullen van woensdag 4 september tot en met maandag 9 september verschillende wegen en parkeerterreinen in- en rondom het festivalterrein tijdelijk afgesloten worden.

Van vrijdag 6 tot en met zondag 8 september vindt het Stadsfestival 2019 plaats op een nieuwe locatie in het hart van Zwolle. De Potgietersingel, Blijmarkt en het Grote Kerkplein worden omgebouwd tot een bruisend festivalterrein vol theater, muziek en beeldende kunst. Bewoners rondom het festivalterrein zijn middels een brief en een bewonersmeeting op de hoogte gesteld van de werkzaamheden. Welke wegen en parkeerterreinen niet toegankelijk zijn is te vinden op de website van het Stadsfestival via www.stadsfestival.nl/bewonersinformatie

Op het festival zullen nationale grote namen en lokale talenten optreden met o.a. Blaudzun, Gallowstreet, Wende, Toneelgroep Oostpool, Theater Gnaffel, Rico & Sticks, Brothertill tezamen met tientallen andere acts. Tijdens het festival zal het terrein volledig afgesloten worden voor fietsers en auto’s. Bestemmingsverkeer (op vertoon van accreditatie) magen wel door de afzetting. Tijdens de drie festivaldagen én op woensdag 4 en donderdag 5 september en op maandag 9 september zal in verband met de op- en af bouw van het terrein, parkeren aan de Potgietersingel niet mogelijk zijn. Er wordt aangeraden om uit te wijken naar de parkeergarage aan de Emmawijk.

Artikel delen: