Stadshagen sluit zomervakantie bruisend af met Stadshagenfestival - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Stadshagen sluit zomervakantie bruisend af met Stadshagenfestival

Zwolle – Na bijna 20 jaar is het Stadshagenfestival een traditie geworden. Stadshagen sluit de zomervakantie elk jaar bruisend af met een groots feest in het winkelcentrum en het Twistvlietpark. Een gratis toegankelijk feest voor alle leeftijden.

De festiviteiten beginnen zaterdag 24 augustus om 10:00 uur met onder andere een braderie, het Jumbo Kinderplein met 8 mega-attracties (inclusief begeleiding), een Mobstacle run voor jong en oud en een bbq-wedstrijd voor (semi-)professionele teams. Een nieuwe toevoeging dit jaar is het Duurzaamheidsplein waar informatie wordt gegeven over verschillende onderwerpen als Tiny Houses, Senshagen, Afvalcirculatie, film van het Waterschap, plastic doppen, de Gripkar en vanuit Travers is er een film die in samenwerking met jongeren is gemaakt.

Om 12:00 uur start het Prijzenfestival in de Wade waarbij bezoekers leuke prijzen kunnen winnen, waaronder een helikoptervlucht boven Stadshagen of 1 minuut gratis winkelen bij AH Stadshagen of Jumbo Nagelmaeker. Deelname is gratis bij besteding van minimaal 5 euro in een van de winkels of de kramen van de braderie. Aan de zijde Belvédèrelaan is een Ibiza-plein met Ibiza-style kraampjes, een loungehoek, deejays in een retro VW-bus die lekkere loungemuziek spelen en de verkoop van lekkere snacks. Naast de feesttent in het Twistvlietpark komt een Foodplein waar je kunt genieten van lekkere (gezonde) snacks, veelal van lokale ondernemers. Om 14:00 uur is er een Jongerenlounge met rapworkshops door Iwan i.s.m. Fakkelteit.

De avond start met om 18:15u een kinderdisco voor kids van 0 tot 12 jaar, met Jamile. Het festival wordt vanaf 20:00 uur afgesloten met een jongerenlounge en een feestavond met optredens van coverband LEAD en upcoming deejay Laurentius uit ons eigen Stadshagen die ook heeft mogen optreden tijdens het Bevrijdingsfestival dit jaar. Kijk voor het uitgebreide programma op www.winkelcentrumstadshagen.nl/stadshagenfestival2019.

Artikel delen: