De HBO Bruisweek verloot helikoptervlucht aan eerstejaars studenten

De HBO Bruisweek verloot helikoptervlucht aan eerstejaars studenten

Zwolle – Traditiegetrouw verloot Buro Ruis tijdens de HBO Bruisweek een VIP actie aan één van de Bruisweken deelnemers. Waar voorgaande jaren o.a. een VIP Caravan, een eigen dixi en een privé douche voor op de camping werden verloot zoekt Buro Ruis het dit jaar een stuk hogerop. Dit jaar maken twee deelnemers namelijk kans op een volledig verzorgde helikoptervlucht over Zwolle. Meer informatie over de actie en de HBO Bruisweek is te vinden op www.bruisweken.nl

De HBO Bruisweek is dé introductieweek voor studerend Zwolle en daarmee de ideale manier om voor eerstejaars studenten om de opleiding, de stad, de studentenverenigingen en toekomstige studie- en stadsgenoten op een leuke manier te leren kennen. Het driedaagse programma vindt dit jaar plaats van maandag 26 augustus tot en met woensdag 28 augustus. De eerstejaarsstudent gaan met hun klas drie dagen lang op pad.

Samen met hun mentoren (ouderejaars van je opleiding) maken ruim 3000 eerstejaars studenten kennis met het studentenleven en wat Zwolle, hun school en Buro Ruis te bieden hebben. Alle studenten en de begeleiders slapen tijdens de HBO Bruisweek op de Bruiscamping in de Marslanden. Daarnaast is een populair onderdeel van de HBO Bruisweek het Bruisconcert op het Grote Kerkplein met o.a. Snelle en Suzan & Freek. Dit programmaonderdeel op dinsdag 27 augustus is gratis toegankelijk voor bewoners uit Zwolle.

Video 1
Video: Bruisweken 2019 | Winactie
Artikel delen: