Jubileumjaar CV d’Oelewappers afgetrapt - Foto: Hans Platje
Foto: Hans Platje

Jubileumjaar CV d’Oelewappers afgetrapt

Zwolle – Vrijdagmiddag 16 augustus 16.11, op het terras van Hessels café werd onder grote belangstelling, waaronder mede oprichter Hennie Hoes, het startschot gegeven voor het 55 jarig jubileumjaar van Carnavalsvereniging d´Oelewappers.

Na de opening door voorzitter Jan de Vries volgde namens gemeente Zwolle een bijzonder warm woord door locoburgemeester René de Heer. Hierin loofde hij de inzet van de vereniging tijdens Carnaval, maar ook daarbuiten. Zoals het onlangs schenken van een pet hond voor de bewoners van de Kievietsbloem.

Met een mooi gedicht door Prins daantje de voorste werd het tijd om de officiële toespraken tot een einde te brengen. Aan René de Heer en Prins daantje de voorste de eer om de banner met daarop het jubileumprogramma te onthullen.

Het grootse jubileumfeest zal worden gehouden op zaterdag 18 januari 2020. Artiest, sfeermaker en zeer geliefd zanger op carnavalsfeesten Ronnie Ruysdael zal deze avond een spetterend optreden verzorgen. Vanaf  zaterdag 23 november, de avond waarop de jubileum Hoogheid van Carnavalsvereniging d´Oelewappers bekend zal worden gemaakt, zijn de kaarten voor het jubileumfeest te koop. Houd hiervoor de facebookpagina, instagram of website van CV d’Oelewappers in de gaten!

Website : www.oelewappers.eu – Instagram: cvdoelewappers – Facebook: cv d’Oelewappers

Artikel delen: