GGD IJsselland op Zwolle Pride

GGD IJsselland op Zwolle Pride

Zwolle – Op zaterdag 31 augustus is team seksuele gezondheid van GGD IJsselland ook aanwezig op de Zwolle Pride. Zwolle Pride vraagt aandacht voor acceptatie en emancipatie van LHBTI’ers. Hier draagt de GGD natuurlijk graag haar steentje aan bij, want: iedereen heeft het recht om te zijn wie je bent en te houden van wie je wilt.

Het hoogtepunt van Zwolle Pride is de City Parade dwars door de historische binnenstad van Zwolle. Ook GGD IJsselland sluit aan bij de Pride Parade. We delen condooms en kaartjes uit en dragen verschillende boodschappen uit over veilig vrijen, testen op soa en vaccineren tegen Hepatitis B.

In de Grote Kerk is een Pride Markt met stands van LHBTI gerelateerde organisaties. Ook GGD IJsselland staat hier met een stand. Hier kunnen bezoekers terecht voor informatie over veilig vrijen en testen op soa. Ook geven we ter plekke gratis Hepatitis B vaccinaties voor bezoekers die dat willen.

De Pride Parade en de Pride markt zijn beide op zaterdag 31 augustus. Wil je meer weten over Zwolle Pride kijk dan op www.zwollepride.nl. Wil je meer weten over testen op soa of hepatitis B vaccinatie? Kijk dan op www.ggdijsselland.nl onder ‘Seks en Gezondheid’.

Artikel delen: